Vadba za mame z dojenčki

Vadba za mamice z dojenčki

V Slovenski Bistrici na Partizanski ulici 27 ob torkih med 11h-12h poteka vadba za mamice z dojenčki. Vadba temelji na zakonitostih pilatesa, ki je izjemno učinkovita vadba pri oblikovanju telesa, kot tudi zelo varna vadba, še posebno po porodu.

Na vadbi posebej prilagojeni za ženske, ki so pred kratkih rodile, bomo krepile celo telo, predvsem pa bomo delale na moči našega centra ali jedra, na mišicah trupa in medeničnega dna, Na koncu se bomo še sprostile.

Med vadbo seveda brez težav dojenčka podojite, nahranite ali previjete.

Za vadbo potrebujete udobna oblačila, podlogo za na tla in kakšno dodatno odejo za dojenčka.

Vadba za mamice z dojenčki traja 60 minut, cena pa je 20€ na mesec.

Več informacij na darjaps@gmail.com ali 040 638 830 (Darja).

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.