Meditacije za otroke


MZONASLOVIzšla je nova knjiga v elektronski obliki, ki vsebuje nekaj prav za vas - mame. E-knjiga Izbrane meditacije za otroke je knjiga, v kateri je opisanih pet meditacij, ki jih lahko poskusite s svojimi otroci ali doma ali v vrtcu ali v šoli. Meditacije so posebej izbrane za določeno težavo, s katero se otrok sooča, na primer, če ne more zaspati, ima težave s prijatelji, v šoli, itd. Poleg petih meditacij za otroke, knjiga vsebuje še posebno meditacijo samo za starše, preko katere se lahko na drugačen, intuitiven in nov način povežete s svojim otrokom.

Zakaj meditacije za otroke? Meditacija dobro vpliva na zdravje, odpravlja stres, pomaga pri učenju in pomaga pri razvijanju intuicije.

Vse meditacije opisane v knjigi Izbrane meditacije za otroke lahko opravite doma ali v šoli, vrtcu, na tečajih. Za vsako meditacijo je navedena optimalna starost otrok, ki meditacijo opravlja, kot tudi koristi in situacije, na katero se meditacija nanaša.

Izjemen priročnik Izbrane meditacije za otroke na 32 A4 straneh je ob izidu na voljo za kratek in omejen čas samo za 25€!

Knjigo prejmete v svoj e-poštni nabiralnik v roku treh delovnih dni po naročilu.

Knjigo Izbrane meditacije za otroke lahko naročite na darjaps@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca desno.

Naročite jo še danes in naredite nekaj zase in za svoje otroke!

Spodaj sledi kratek izvleček ene meditacije v knjigi Izbrane meditacije za otroke:

MZO

 

Morda vas zanima tudi:

Naravno zdravljenje

Razvijanje intuicije

Kdaj je pravi trenutek

Hujšanje z intuicijo

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.