9

O ŠTEVILU DEVET ZAME

Število devet numerološko simbolizira izpolnjenost, zaključek, ponos, željo po samouresničitvi, odrekanje in humanitarnost. Število devet je numerološko gledano zadnja v ciklusu števil in tako pravo nasprotje številki ena, ki predstavlja začetek, zagon, osredotočenost nase,... Ljudje z življenjsko potjo v številu devet in takšni, ki imajo veliko števila devet v svojem numerološkem izračunu so tako dobesedno nasprotje ljudi rojeni v enki. Ti ljudje tako bolj mislijo na druge kot nase, začetki so za njih težki in resnično izpolnjenost doživijo šele kasneje v življenju. V angleščini bi rekli, da "pozno zacvetijo". Zelo jih zanima človeštvo, psihologija, humanitarnost, pomoč drugim, duhovnost. Velikokrat se že od malega znajdejo v vlogi svetovalca in pomagajo ter skrbijo za vse ostale, znajo pa tudi pozabiti nase. To je še posebej težava, v kolikor jih določa veliko številk devet v numerološki karti. Ko se sami znajdejo v težavah, se znajo zapreti vase in odmakniti. Zelo radi pomagajo in so dostikrat tudi nekakšni duhovni vodniki za druge. Pomembno je, da se naučijo poskrbeti najprej zase, da pazijo na svojo življenjsko energijo ter se naučijo pomagati drugim brez, da bi to njih samih izčrpavalo.

O ŠTEVILU DEVET ZA MAME

Otroci s številom devet v numerološkem izračunu so neke vrste borci. Navadno so to zelo močni otroci, težko se podrejajo avtoritetam, sploh takšnim katerih ne spoštujejo. So nepodredljivi oziroma težko podredljivi. Ker so jim drugi bolj pomembni od njih samih, jih znajo drugi otroci izkoriščati. Velikokrat pa se tudi znajdejo v družinah, kjer hitro "odrastejo" in so v neki meri starši svojim staršem. Za njih je otroštvo težko, velikokrat lahko doživijo marsikero težko preizkušnjo, kar jih "utrdi" ter jim v poznejšem obdobju  nudi tisto podlago za pomoč drugim. Ti otroci so tudi zelo odprti. Pomembno je, da jih učimo misliti nase, da smo jim v oporo, ko nas potrebujejo, saj se lahko hitro zgodi, da bodo oni nam pomagali, medtem ko se bodo zaprli vase, ko bodo potrebovali pomoč. Ti otroci imajo še posebno močno razvito intuicijo, katero nikakor ne smemo zavirati ali obsojati.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.