8

O ŠTEVILU OSEM ZAME

Število osem simbolizira denar, materialne dobrine, odločnost, ambicioznost in poslovni svet. Pri številu osem pred sabo vidim borznega posrednika. Ljudje s številom osem v svoji numerološki rojstni karti ali z življenjsko potjo v osmici so ambiciozni, energični, pri njih je v prvi vrsti želja po poslovnem uspehu. Ne redko se znajdejo na vodilnih položajih. Odvisno tudi od drugih prevladujočih števil in konfliktnosti s številom osem, ali znajo z denarjem ali pa imajo velike težave z njim. Vseeno takšni ljudje večinoma znajo poskrbeti zase na materialni ravni, znajo sodelovati z drugimi in poiskati pomoč in podporo, ko jo potrebujejo. So neodvisni, navadno pa delujejo zaupanja vredni in samozavestni, zato so to ljudje, ki so po navadi zelo uspešni, saj drugim vlivajo zaupanje in poštenost. Ker imajo močno željo po neodvisnosti in potrebo po potrditvi v poslovnem svetu, so lahko v družinskem okolju odmaknjeni in premalo dejavni.

O ŠTEVILU OSEM ZA MAME

Otroci s številom osem v numerološkem izračunu so polni energije in živahni. Ko nekaj želijo in hočejo, to zahtevajo takoj. Čeprav so takšni vsi otroci, so ti še posebej navezani na svoje igrače, kot tudi bi želeli imeti igrače vseh drugih. Zelo težko delijo igrače, po drugi strani pa bi radi videli, da ostali delijo svoje igrače z njimi. Ko nekaj hočejo imeti ali želijo doseči, so lahko dobesedno agresivni in neomajni ter ne razumejo besede ne. Tako se znajo močno razburiti, če kaj ni po njihovo, vendar se tudi hitro pomirijo. Niso zamerljivi. Znajo se postaviti zase in včasih so lahko kar preveč sebični in gledajo le nase in na svoje potrebe. Pomembno je, da jim starši privzgojimo občutek umirjenosti in razvijemo nek občutek za mero, tako pri hrani kot pri drugih stvareh. Za njih je zelo pomembno bivanje v naravi in izogibanje ekstremom.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.