7

O ŠTEVILKI SEDEM ZAME

Število sedem simbolizira analitičnost, opazovanje, modrost, razum, intuicijo in do neke mere skrivnostnost. Ljudje z življenjsko potjo v številu sedem ali z veliko sedmicami v svojem numerološkem izračunu so po navadi intelektualni ljudje, lahko delujejo odmaknjeni in introvertirani. To niso ljudje, ki bi jih opazili na zabavi, saj so večinoma bolj odmaknjeni in zadržani. Toda ko se s takimi ljudmi spoprijateljimo, imamo prijatelja za življenje. Večinoma so individualisti, ki so radi v svoji družbi in ne potrebujejo veliko ljudi okoli sebe. Zanima jih tako znanost kot tudi duhovnost. Med njimi so izjemni učitelji, znanstveniki, filozofi in analitiki. Veliko se učijo na lastni koži in preko lastnega žrtvovanja spoznajo  globoko filozofsko razumevanje, ki jim kasneje pomaga, da se izognejo težkim preizkušnjam v prihodnosti. V svojih prepričanjih znajo biti trmasti in zagovarjati svoj prav ter delujejo samozavestni. Naučiti se morajo zaupati življenju in prenehati nadzorovati vse kar se dogaja okoli njih.

O ŠTEVILKI SEDEM ZA MAME

Število sedem se nahaja na fizični ravni števil zato simbolizira tudi materialne dobrine življenja. Zdravje, telo, denar, lastnino. Otroci s številom sedem v svoji numerološki karti ali z življenjsko potjo v številu sedem se bodo celo življenje soočali s takšnimi izzivi. Izzivi na področju zdravja, izzivi z denarjem, lastnino in podobno. Lahko se zgodi, da so bolj šibkega zdravja že v otroštvu, zaradi česar ne bojo tako športno dejavni kot kakšni drugi otroci. Ti otroci so tudi najbolj srečni sami ali v dvoje, ko kaj raziskujejo. Čeprav so lahko videti nežni in krhki, so globoko v sebi zelo močne osebe, neodvisni in prenesejo veliko več, kot si drugi lahko predstavljajo, tudi starši. Pomembno je, da jih vključujemo v skupinske igre, odpiramo. Otroci s številom sedem v numerološkem izračunu znajo biti tudi zelo tekmovalni in težko izgubljajo ali nimajo prav. Pomembno je tudi, da se razvija njihova ustvarjalnost in spontanost, saj se sami lahko hitro znajdejo v rutini.

Morda vas zanima tudi:

Današnji numerološki izračun

Današnje intuitivno sporočilo

Intuicija

Osebna numerološka napoved

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.