6

O ŠTEVILKI ŠEST ZAME

Število šest predstavlja velikodušnost, pravičnost, družino, prijateljstvo, željo po uravnoteženosti in skladnosti.

Glavne značilnosti ljudi s številom šest v svojem numerološkem izračunu ali numerološki karti so lahkotnost, občutljivost, smisel za lepoto, odgovornost, prilagodljivost in čustvena stabilnost.Število šest se sicer nahaja na miselni oziroma umski ravni, vendar pa so ti ljudje zelo odvisni od svojih čustev. To so topli ljudje, ki radi pomagajo drugim, potrebujejo umirjeno družinsko okolje ter podporo družine, če želijo uspeti. Dostikrat se bojijo razkriti svoje mnenje ali komu celo nasprotovati, saj si predvsem želijo ugajati. Precej so tudi neodločni in občutljivi. Za njih je na prvem mestu družina in družinsko življenje. Znajo biti zelo pozitivni in dobro vplivati na okolico, po drugi strani pa hitro zapadejo v negativizem in skrbi. To so tudi ljudje, ki bodo želeli mir za vsako ceno.

O ŠTEVILKI ŠEST ZA MAME

Otroci, ki imajo življenjsko pot v številu šest ali veliko števil šest v svojem numerološkem izračunu, so občutljivi, nežni, predvsem želijo ugajati. Njim je družina zelo pomembna, kot tudi prijatelji in njihovo mnenje, tako se bodo prilagodili in skušali ugajati vse dokler bodo imeli občutek, da je tako prav in pravično. Težko se postavijo zase in izrazijo svoje mnenje, če ni enako drugemu, tako se bodo hitreje "stepli" zaradi nekoga drugega, da bi nekoga zaščitili, kakor postavili zase. Zavrnitev in kritika jih zelo prizadane, zato je pri teh otrocih pomembno, da jih znamo voditi. Na ta način bodo postali naši veliki pomočniki. Paziti moramo, da se naučijo misliti nase ter postavljajo svoje potrebe in želje pred potrebe in želje prijateljev ali drugih.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.