5

O ŠTEVILKI PET ZAME

Številka pet simbolizira potovanje, spremembe, dogajanje, aktivnost, hitre odločitve, svobodo ter željo po drugačnosti. Nahaja se v samem središču numerološke karte, na srčni ravni števil. Ljudje z več števili pet v numerološkem izračunu ali karti so lahko zelo intenzivni, hitro se odločajo, hitro govorijo, eksplozivni kar se tiče športa. Veliko ljudi s peticami se znajdejo v bolj eksplozivnih športih, nikakor jim pa na primer ne ustrezajo športi, kjer se od njih zahteva vztrajnost, kondicija. Življenjska pot petice je pot svobode, sprememb, potovanj. Ljudje s to življenjsko potjo so navadno zelo odločni ljudje, ki vejo kaj hočejo, težko pa sprejemajo kakršnekoli omejitve, pomembno jim je, da so neodvisni in samostojni. Prav tako se včasih težko podrejajo družbenim normam, po drugi strani pa so zelo razumevajoči in odprti do vsakega. Redko bodo obsojali druge. Z lahkoto se prilagajajo spremembam, tako jih rutina dobesedno ubija. Njihovo delo mora biti zelo dinamično, težko so tudi na enem mestu dlje časa, tako se lahko zgodi, da se velikokrat selijo.

O ŠTEVILKI PET ZA MAME

Otroci s številko pet v svojem numerološkem izračunu so zelo živahni, polni energije, še toliko bolj kot drugi otroci. Njih vse zanima, nenehno so radi v gibanju, ne poznajo ravno strahu pred novim, zato so pri takih otrocih največkrat težave poškodbe ali nesreče. Pomembno je, da jih starši naučijo pazljivosti ter jih obenem ne preveč "zadušijo", saj otroci s številom pet v numerološkem izračunu še posebej potrebujejo svobodo, da lahko "zadihajo" s polnimi pljuči. Tako na primer takšne otroke lahko zelo zavremo, če se preveč bojimo za njih. Zelo so družabni in hitro najdejo krog prijateljev. Spremembe jim niso težava, težje jim bo sprejemati vsakodnevno rutino (npr. opravljanje domačih nalog, gospodinjskih opravil). Stalno si bodo želeli novih izzivov in naloga staršev je, da jih kar se da zaposlujejo in animirajo.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.