4

O ŠTEVILKI ŠTIRI ZAME

Številka štiri se nahaja na fizični ravni števil in ponazarja red, rutino, delavnost, praktičnost, stabilnost in podobno. Ljudje, ki imajo v numerološkem izračunu veliko štiric, sploh v rojstni numerološki karti, so večinoma prizemljeni, zelo praktično gledajo na vse zadeve, obožujejo red in disciplino, so zelo delavni ter imajo možnost, da postanejo pravi deloholiki, ki v vsaki stvari iščejo popolnost in pravičnost. Ker so štirice na fizični ravni ter tako blizu zemeljskim astrološkim znamenjim, morajo ljudje v znamenju štirice paziti na svoje telo, saj so sposobni preseči svoje telesne omejitve in se telesno uničiti, če je to potrebno. V življenju dosežejo večino stvari s trdim delom, njihova poslovna pot je počasna, toda vztrajna. Nič jim ni podarjeno. Ljudje, ki imajo življenjsko pot v štirici, so načeloma zelo redoljubni ljudje, ki imajo red, delo in spoštujejo ter izpolnjujejo svoje obveznosti.

O ŠTEVILKI ŠTIRI ZA MAME

Otroci z življenjsko potjo štiri ali takšni, ki imajo v svojem numerološkem izračunu veliko številk štiri, obožujejo red. Vsak dojenček in otrok ima rad red, da ve kaj lahko pričakuje tekom dneva, toda otroke s štirico bodo vsaka odstopanja od dnevne rutine še bolj zmotila kot druge otroke. Že kot otroci bodo pripravljeni prevzeti razne obveznosti, skrbeti za mlajše otroke, v kolikor so pri hiši, zato je zelo pomembno za starše, da vseeno vidijo tudi te otroke kot otroke. Kaj hitro se lahko zgodi, da imajo naenkrat preveč odgovornosti na glavi, ker delujejo tako resno in odraslo. Pomembno je, da jih starši tudi naučijo igre ter sproščanja. Imajo tudi dobro izražene organizacijske sposobnosti in hitro organizirajo igro v družbi svojih prijateljev. Pri njih je zelo pomembna doslednost in pravičnost. Vsako najmanjšo nedoslednost in nepravičnost bojo namreč staršem globoko zamerili.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.