3

O ŠTEVILKI TRI ZAME

Število tri simbolizira družabnost, prijateljstvo, veselje, zabavo, aktivnost. Ljudje, ki jih označuje število tri, so dinamični, polni energije, radoživi, odprti, na zabavah so hitro v središču pozornosti, priljubljeni pri drugih. So tudi zelo ustvarjalni, zato so jim umetniški poklici blizu. Obenem so jim pomembni odnosi z drugimi ljudmi, ne toliko ožji družinski, kot odnosi z znanci, prijatelji. Osebe, ki imajo življenjsko pot v številu tri ali nasploh veliko števil tri v svoji numerološki karti, so čudoviti na prvi pogled, zgovorni, privlačni, ko pa jih pobliže spoznamo, pa se lahko zgodi, da se nam zamerijo, ker so obenem prav zaradi teh lastnosti tudi raztreseni, pozabljivi, ne znajo se osredotočiti na eno samo stvar, so ljudje, na katere težko računamo, ko nekaj obljubijo. Hitro se tudi navdušijo nad določeno stvarjo ali osebo in tudi hitro izgubijo zanimanje. Za njih je značilno precej impulzivno obnašanje, tako težko načrtujejo zadeve, sploh dolgoročno.

O ŠTEVILKI TRI ZA MAME

Otroci, ki imajo življenjsko pot v številu tri ali jih kako drugače označuje število tri, so z eno besedo zelo živahni. Hitro znajo spremeniti svoje razpoloženje in če so en trenutek veselo skakali naokrog, se lahko že v naslednjem jočejo. Gibalno so izredno sposobni, za take otroke je šport nekaj zelo pomembnega. V športu so lahko zelo uspešni. Ti otroci bodo priljubljeni pri sovrstnikih, zlahka si bodo našli prijatelje in svoj krog "oboževalcev". Kar je pomembno za mame pri otrocih s številko tri je, da jih naučijo vztrajnosti. Takšni otroci bodo želeli poskusiti vse. Tako bodo en teden trenirali nogomet, naslednji košarko, potem judo, vse pa po istem hitrem postopku opustili. Pomembno je, da jih naučijo umirjenosti, vztrajanja, da zaključijo, kar so začeli in da jih usmerjajo v tista področja, kjer najbolj cvetijo. Obenem se moramo zavedati, da bo takim otrokom zelo pomembno mnenje drugih, mnenje sovrstnikov, ne toliko mnenje staršev, sploh v kolikor bodo starši za njih predstavljali preveliko avtoriteto in premalo razumevanja.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.