Velika numerološka napoved za 2018

2018

Leto 2018 je v znamenju številke dve in enajst in bo predvsem mirnejše kot leto 2017. Poudarek tega leta bo na dvojini, skladnosti, kompromisu in harmoniji. Predvsem se bomo osredotočili na odnose doma, na partnerstvo, otroke, družino. Izboljšali bomo odnose s sorodniki, otroci. Partnerstva, ki so bila lani na preizkušnji, bodo letos izboljšala odnos, ponovno odkrila skupne točke. Sočutni bomo in lažje našli rešitev v sporih. Dobro leto za nova poslovna partnerstva kot tudi dobro leto, da samski odkrijejo svojo drugo polovico.  Dvojka je na čustveni ravni števil, ki simbolizira povezanost, partnerstvo, ljubezen in prijateljstvo in pooseblja žensko energijo. V letu 2018 se skriva še osmica, ki je prav tako na čustveni ravni števil in pa enka na fizični ravni. 2018 nas bo sililo v kompromise in to je leto, ko bo težko uspeti čisto sam. Težko bo tudi uveljaviti svojo voljo in bo treba na vsak način iskati skupne točke in kompromise. Svet ima v 2018 priložnost, da se združi na poti k boljšemu jutri, na drugi strani pa seveda tudi možnost, da ostane še naprej razdeljen na dva svetova. Dvojka prinaša tudi hinavščino in laži, dve plati ene zgodbe in konflikte. Ženske lahko v tem letu naredijo veliko dobrega, če bodo stopile skupaj. Ženska energija se še posebno dviga v zadnjih letih in bo v letu 2018 še posebej močna. V letu 2018 naj bo vaše vodilo skupaj. Ko boste potrebovali pomoč, najdite nekoga, ki vam bo pomagal, ko boste srečali koga, ki potrebuje pomoč, mu podajte roko. Samo s sodelovanjem bomo uspeli v 2018, samo s strpnostjo in hvaležnostjo. Izzivi se bodo ponujali sami od sebe, vse v vsem pa bo leto 2018 razmeroma mirno leto.

Na osebni ravni je odvisno v katerem osebnem letu ste v 2018. Svoje osebno leto izračunate tako, da dnevu in mesecu rojstva prištejete 2018 ter seštevate dokler ne pridete do enomestnega števila.

Število dve se odlično ujema z enko in sedmico, zelo dobro z petico in nekoliko slabše z ostalimi števili. Pri osebni analizi je tudi pomembna vaša življenjska pot poleg osebnega leta, zato je težko na splošno napovedati kakšno bo leto 2018 za vsa števila.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.