2

O ŠTEVILKI DVE ZAME

Število dve spada na raven srčnih oziroma čustvenih števil in predstavlja sodelovanje, partnerstvo, diplomacijo, prijaznost ter tisti ženski intuitivni princip delovanja. Ljudje, ki imajo v svoji numerološki rojstni karti veliko števil dve ali jih zaznamuje življenjska pot v številu dve, so odprte narave, radi pomagajo, zelo so dovzetni za vplive iz okolja, hitro padejo pod vpliv koga drugega, močnejšega in se znajdejo v vlogi žrtve. Znajo pomagati drugim in so tista prava desna roka, zlahka se vživljajo v težave drugih, tako pa tudi včasih pozabijo nase. To so ljudje, ki skoraj vedno razmišljajo v dvojini in redko postavijo sebe na prvo mesto. So družabni in potrpežljivi, v vsakem znajo odkriti nekaj kar je skupnega z njimi samimi, neko skupno točko.

O ŠTEVILKI DVE ZA MAME

Otroci, ki so pod vplivom števila dve se predvsem težko postavijo zase. Za njih je zelo pomembno v kakšni družbi so, saj jih le-ta lahko dobesedno določi. Delujejo mirni in so podredljivi. Ker so družabni in prijazni, hitro najdejo krog prijateljev, lahko pa se zgodi, da v odnosih težko postavijo meje. Starši jih morajo naučiti pomena besede "ne" ter določene samozavesti in samostojnosti. Za osebo, ki jo imajo radi, bodo storili vse v svoji moči, zato je pomembno, da jih starši naučijo misliti s svojo glavo in do določene mere dvomiti v avtoritete. Ker je število dve na čustveni ravni števil se morajo naučiti izražati svoja čustva, upoštevati svoje potrebe in želje v pogledu do drugih.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.