1

O ŠTEVILKI ENA ZAME

Številka ena je numerološko gledano ena izmed števil na fizični ravni na numerološki karti. Enka je tista prva številka, ki simbolizira začetek, individualnost, zagon, ustvarjalnost, ambicijo, vodenje, samozavest. V sebi nosi tisto moško instinktivno energijo, željo po zmagi, avtoriteto. Negativne lastnosti, ki jih numerološko pripisujemo številu ena, so lahko sebičnost, trmoglavost, prevelika zagledanost vase, samovšečnost. Ljudje, ki so numerološko pod vplivom števila ena, so po navadi samostojni, znajo poskrbeti zase, individualisti, lahko dajejo vtis, da ne potrebujejo koga drugega v svojem življenju, so ustvarjalni, hitro se navdušijo nad neko zadevo, obenem pa lahko hitro tudi izgubijo interes. To še posebno drži za osebe, ki imajo veliko števil ena v svoji numerološki karti ali hodijo po življenjski poti števila ena.

O ŠTEVILKI ENA ZA MAME

Otroci, katere določa število ena, so hitro samostojni, brez težav se sami zaigrajo in ne potrebujejo veliko ljudi okoli sebe. Načeloma so sami sebi zadostni, hitro se učijo ter jim je zelo pomembni, da so samostojni. Po drugi strani znajo biti trmasti in odločni, zagovarjajo svoj prav in se stežka prilagodijo drugim, sploh avtoritetam, ki jih je ne spoštujejo. Tako so lahko pravi uporniki, tako doma kot tudi na primer v vrtcu ali v šoli. Za otroke z življenjsko potjo v številu ena ali ki imajo veliko števil ena v numerološki rojstni karti je pomembno, da jih starši spodbujajo k ustvarjalnosti in ne kritizirajo. Njihova šibka stran je sodelovanje z drugimi, zato jim je pomembno privzgojiti spoštovanje do drugih. Vsi otroci so do določenega leta v sebi, če tako rečemo, ne želijo deliti svojih igrač z drugimi, želijo biti vedno prvi in podobni, to pa še posebno velja za otroke, ki so numerološko pod vplivom števila ena. Ti otroci so rojene vodje, vedno želijo biti najboljši, najhitrejši, glavni in stežka se prilagodijo drugačnim pogojem in zahtevam. Potrebno je razvijati njihov socialni čut, medtem ko obenem gojiti njihove prednosti, to je zagnanost, odločenost, ambicioznost in podobno. Otrok s številom ena "mora" v življenju uspeti na področju kariere, posla, zato je zanj zelo pomembno, da izbere pravo poslovno pot, saj se bo z neuspehom zelo težko sprijaznil.

Morda vas zanima tudi:

Današnji numerološki izračun

Današnje intuitivno sporočilo

Ciganske karte

Osebna numerološka napoved

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.