Številke

numerološki izračunNumerologija je starodavna veda, ki nam pomaga razložiti človekovo osebnost, življenjsko pot ter pojasniti življenje, tako preteklost, sedanjost, kot tudi prihodnost. Numerološki izračuni nam lahko veliko povedo o prednostih in slabostih določene osebe, o ujemanju dveh oseb, obenem pa nam numerologija lahko ponudi pravi kažipot in zemljevid naše poti na Zemlji. V letih svojega delovanja sem spoznala, da je najpomembnejše tisto dano ob rojstvu, naša dušna pot, naš datum rojstva. To je tisto, kar nam je prirojeno, ostalo (ime, priimek, vzdevek) pridobimo na naši poti. Življenjska pot je tista, ki jo je naša duša izbrala pred rojstvom in za katero smo se odločili, da jo bomo prehodili v svojem življenju. Življenjska pot se izračuna tako, da se izračuna seštevek vseh števil v rojstnem datumu. Na primer:

1.1.2012 = 1 + 1 + 2 + 1 + 2 = 7

Oseba, ki se je rodila 1.1.2012, ima tako življenjsko pot 7.

10.9.2012 = 1 + 9 + 2 + 1 + 2 = 15 = 1 + 5 = 6

Oseba, ki se je rodila 10.9.2012, ima tako življenjsko pot 6.

Numerološki izračun življenjske poti nam ponuja vpogled, kar je tisto bistveno, česar se na naši poti učimo, kaj je tisto kar nas najbolj določa in opredeljuje.

Potem je tu še rojstna numerološka karta, kjer razporedimo števila našega rojstnega datuma v kvadrat glede na ravni števil. Vsa števila so na treh različnih ravneh: fizični, čustveni in duševni. Fizična števila so tako števila: 1, 4 in 7, čustvena ali srčna števila so: 2,5, 8, umska, duševna oziroma števila na področju glave pa so: 3, 6 in 9.

3 6 9
2 5 8
1 4 7

 

Ko razvrstimo števila iz rojstnega dneva v numerološko karto, le-ta tvorijo določene puščice oz. manjkajoča števila tvorijo prazne puščice. Te puščice nam ponovno veliko povedo o naši osebnosti, življenjski poti in izzivih, s katerimi se srečujemo v življenju. Ko poleg rojstnega datuma dodamo še števila, ki jih imamo v imenu, dobimo popolno analizo za določeno osebo. Obenem lahko na podoben način naredimo numerološko karto za partnerski odnos.

Numerologija nam na naši poti lahko izjemno pomaga, ponudi nam uvid, zakaj se nam dogajajo stvari, ki se nam dogajajo, zakaj se nam ponavljajo določene težke preizkušnje ter nam ponudi odgovore, kako živeti bolj polno, bolj v skladu s svojo intuicijo, s svojim namenom in dušno potjo. Obenem nam numerološki izračuni lahko koristijo pri razreševanju določenih odnosov, pri odločitvah o življenju nasploh, saj nam omogoča vpogled v numerološka obdobja, ki jih ima vsak izmed nas. Numerološka obdobja so numerološka osebna leta, ki se ponavljajo v ciklusu devetih let. Vsako izmed njih je za določene stvari pozitivno, za določene pa negativno. Če se zavedamo v katerem letu smo, se lažje odločamo za naslednje korake pri kateri koli življenjski težavi.

Več o pomenu števil si preberite pod vsako številko posebej. Za število ena, je to tu.

Več o numerološkem izračunu za leto 2012 je na voljo pod numerološki izračun za letošnje leto.

Več o numeroloških izračunih in kartah si preberite pod numerološki izračuni in analize.

Več o današnjem numerološkem izračunu si preberite na strani današnji numerološki izračun.

Na naše numerološke novičke, izračune, brezplačna svetovanja in tako naprej, se lahko prijavite na:

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.