O meni

SAMA O SEBI:

DarjaSem intuitivna svetovalka, numerologinja, učiteljica, prevajalka, takšna in drugačna, sociologinja, mama treh otrok, dveh angelov, inštruktorica pilatesa, plesalka in še veliko več. Stara duša v mladem telesu, po horoskopu tehtnica s podtonom škorpijona in prava devetka v numerološkem smislu. 🙂 V osebnostni rasti, duhovnem zavedanju in intuiciji me življenje preizkuša že od malih nog, svoje znanje, izkušnje, občutke in uvide pa predajam tudi drugim že dobro desetletje. Z meditacijami sem se prvič srečala, ko sem vodila angleške tečaje ter z njimi nadaljevala tako v osebnem, kot tudi poslovnem življenju. Sem tudi neke vrste vedeževalka ali jasnovidka, čeprav rajši uporabljam izraz svetovalka, ker verjamem, da smo popolnoma odgovorni za svoje življenje, sama lahko le pomagam pri ozaveščanju naših lastnih omejitev in izzivov, preprek, ki smo si jih sami postavili pred sebe pa jih ne vidimo. Tako večinoma samo pomagam, da odkrijete resnico in pot sami v sebi, katere vi ne vidite.

Med svojim formalnim in neformalnim izobraževanjem sem se več let kalila in rastla pri zdravilki Oli Lukner, pred kratkim pa sem uspešno zaključila program za angelskega intuitivnega svetovalca pri Teji Melinc.

DRUGI O MENI:

"Dlje časa sem neuspešno skušala rešiti svoje težave, počutila sem se kot bi lovila lasten rep. Zahvaljujoč Darjinemu jasnemu vpogledu v mojo težavo sedaj vidim in razumem, kje so pravi vzroki mojih težav in nezadovoljstva. Ne počutim se več kot, da tavam v temi, ampak močno in sposobno, da sama rešim svoje težave."

                                                                                                                                - Tamara

"Darja je nadvse pronicljiva intuitivka. Čeprav me ni še nikoli videla, me je na daljavo prebrala kot odprto knjigo in mi brez dlake na jeziku povedala resnico, pred katero sem (zavedno ali nezavedno) bežala desetletja. Odprla mi je globoke rane, a mi bila s tem ključen odriv, da sem se končno soočila sama s seboj in začela maksimalno delati v smeri, da začenjam živeti svoje življenje. Resnica boli, a hkrati neskončno osvabaja in Darja je njen zanesljivi intutivni sel! Darja, NESKONČNO SEM TI HVALEŽNA... v moje življenje zdaj počasi, a zanesljivo končno vstopata svetloba in resnična ljubezen do sebe in krasnega življenja nasploh."

                                                                                                                                - Kristina

"Darja, hvala, ker se vedno lahko obrnem nate in ker mi vedno znaš povedati točno tisto, kar v tistem trenutku potrebujem slišati."

- Klara

"Z velikim dvomom sem prišla k tebi pol leta nazaj in ko sem odšla od tebe, mi še marsikaj ni bilo jasno. Danes razumem. Vse kar si mi napovedala, se je uresničilo prav zaradi mojih nedejanj. Zdaj sem vzela življenje v svoje roke in ga končno živim. Hvala!

- Cvetka

"Rekla si, da jeseni nikakor ne bom uspela in da bom dosegla svoje šele februarja 2013. S tem se nisem mogla sprijazniti in sem vseeno vztrajala in vztrajala. Vse kar sem doumela je kar si mi tudi ti rekla, da z glavo skozi zid pač ne gre. Danes ti sporočam, da sem februarja pa res uspela. Če bi te takrat julija poslušala, bi si prihranila veliko truda in v tem času uživala namesto da sem zapravljala energijo, ko sem skušala doseči nekaj, za kar še ni bil čas."

- Martina

Numerološke analize, terapije in svetovanja, ki jih ponujam, so navedena tukaj.

Za osebna svetovanja se lahko naročite na telefonsko številko 040 638 830, spodaj pa me lahko kontaktirate preko elektronske pošte, se prijavite na moje mesečne novičke:

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.