Moj dojenček

Danes razmišljam, kako ta moja spletna stran o numerologiji, o numeroloških izračunih, o številkah nasploh, o intuiciji, pa kartah, tako angelskih, kot tarot, pa še ciganskih; o intuitivnem starševstvu, o starševstvu nasploh, materinstvu, o temah prav za mame in temah "zame", raste skoraj tako počasi kot trenutno moj trebušček. In počasi odštevam zadnje tedne preden "se rodi". Tako tisti oziroma tista v mojem trebuščku, kot ta tukaj gor. Kako zanimivo se oba procesa odvijata hkrati in kako zanimivo je, če pomislim, da je maternica dom ustvarjalnosti, sama pa prav zdaj tudi ustvarjam. In čutim, kako bosta oba rojstva precej sovpadala drug z drugim...

Zaenkrat stran za mame in zame o numerologiji, intuiciji, vedeževanju in intuitivnem starševstvu še ni vpisana v iskalnike, zato jo verjetno pregledujem bolj samo jaz. Za vse, ki pa ste vseeno prišli na stran, še enkrat DOBRODOŠLI. Preberite si prispevke pod Številkami, o numeroloških izračunih za posamezna števila, preberite si numerološki izračun za letošnje počasi se iztekajoče leto, preberite si današnje intuitivno sporočilo, in druge strani ali pa si preberite več o meni.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.