Meditacija – Zdravljenje z intuicijo

V petek, 13. junija ob 20.30 vas ponovno vabimo na meditacijski večer v Lepotnem centru Harmonija na Mroževi ulici 3 v Slovenski Bistrici. Za koga je ta meditacija najbolj primerna?

Tokratni meditacijski večer bo potekal v duhu zdravljenja. Preko meditacije se bomo povezali z našim telesom, začutili svoje energijske točke, prečistili čakre ter preverili v kakšnem stanju smo in odkrili na katerih točkah morda potrebujemo zdravljenje. Nato se bomo posvetili duhovnim vzrokom zakaj se določene težave pojavljajo v telesu, kaj so tisti vzroki v glavi ali srcu, ki nam potem "zakuhajo" težave v telesu. Ob koncu večera se bomo ponovno povezali s telesom ter še enkrat preverili kako se počutimo in poskušali odpraviti težave, ki smo jih pred tem "diagnozirali". Četudi smo v izvrstnem stanju, nam bo meditacija koristila pri tem, da bomo lahko v prihodnje ozavestili svoje težave, odkrili vzroke za njih ter se hitreje pozdravili.

Zahodna medicina velikokrat odpravlja samo simptome, ukvarja se z lokalnim izbruhom bolezni, redko jo zanima vzrok. In četudi marsikateri zdravilec obljublja odpravo tudi vzroka, se je pomembno zavedati, da vzrok vsake bolezni, nelagodja, bolečine, ki jo imamo v telesu, lahko odpravimo le sami, s samozdravljenjem. Samozdravljenje je pot, ki jo moramo prehoditi sami, na tokratnem meditacijskem večeru pa bomo spoznali orodja, ki nam pri tem lahko pomagajo.

Tudi tokrat so mesta omejena, v primeru zapolnitve sobotnega meditacijskega večera, bomo začeli zbirati prijave tudi za sobotni večer 14. junija ob 19h. Prijave tukaj na spletni strani, na Facebook strani Zame in za mame, na elektronskem naslovu darja@zamame.si ali na telefonski številki 040 638 830. Cena za enkratni obisk je 15 evrov, za prijave do 5. junija pa samo 10 evrov!

ZI

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.