Meditacija – Intuitivni otroci

V soboto, 22. marca ob 19h vas ponovno toplo vabim v Lepotni center Harmonija na Mroževi ulici 3 v Slovenski Bistrici na naš tretji meditacijski večer, ko bomo v luči materinskega dne meditirali in govorili o otrocih in starševstvu. Za koga je tokratna meditacija najbolj primerna?

Za starše, ki si želijo globje vezi s svojimi otroci, ki se soočajo s težavami z otroci, za starše, ki to še niso pa želijo postati, za vse, ki imajo težave z zanositvijo, za vse, ki želijo več izvedeti o duhovnem vidiku starševstva, kot tudi za vse tiste, ki veliko delajo z otroci ali se čutijo povezani z otroci. Na tokratnem meditacijskem večeru bom tudi podrobneje predstavila svojo e-knjigo Meditacij za otroke, ki je prav tako čudovit način, kako se lahko še bolj povežete z otroci. Meditacije v knjigi so namenjene prav za otroke, tam nekje od 5. leta dalje. Več o e-knjigi na spodnji povezavi.

Meditacije za otroke
Meditacije za otroke

 

 

 

 

Kako potekajo naše meditacije oziroma meditacijski večeri?

Na začetku sprostimo telo s kratko vodeno meditacijo, ki je vsakokrat malce drugačna. Tako se včasih samo sprehodimo po telesu in predihamo vso napetost, včasih poletimo v mislih, včasih poskušamo začutiti svojo žensko in moško energijo, včasih poskušamo zaznati otroka v sebi. Tokrat bomo poskušali slednje.

Najprej bomo sprostili telo, nato bomo v meditacijskem stanju ali nadzavesti poskušali priti v stik z otrokom v sebi. Po naši prvi meditaciji, ko smo prijetno sproščeni in dosegli neko umirjeno, prijetno stanje, sledi kratko predavanje oziroma pogovor o določeni temi z duhovnega vidika. Na tokratni marčevski meditaciji se bomo pogovarjali o intuitivnem starševstvu. Kaj je intuitivno starševstvo? Intuitivno starševstvo je vzgoja otrok, odločanje o otrocih, povezava z otroci na temelju intuicije, višjega jaza. To pomeni, da vse svoje odločitve, svoja dejanja, svojo vzgojo črpamo iz svoje intuicije, iz svojega višjega jaza, da predamo vse skrbi višjemu jazu, duhovnim vodnikom, da prepoznamo dušo v otrocih in delujemo z njimi. Kako nam lahko intuicija pomaga pri zanositvi, pri nosečnosti in pozneje pri otrocih? Pogledali bomo duhovne zakone, ki se skrivajo za vsemi koraki starševstva, od zanositve, do najstniških let, kako ti zakoni delujejo in kako nam lahko pomagajo pri otrocih. Tako je meditacija namenjena vsem, ki ste že starši, kot tudi tistim, ki si to še želite postati. Na koncu vsakega meditacijskega večera nas čaka še ena vodena meditacija, vsakič na drugačno temo. Februarja smo meditirali na temo ljubezni, prepoznavali vezi, ki jih imamo z ljudmi, čutili ljubezen, tokrat pa bomo meditirali in se skušali malo drugače povezati z otroci. Čisto ob koncu vsakega meditacijskega večera vsak prejme svoje osebno sporočilo povezano s temo meditacijskega večera, tokrat sporočilo povezano z otroci.

Za meditacijski večer ne potrebujete nobenega predznanja, vse kar potrebujete je odprto srce in željo, da poskusite nekaj novega.

Kot vedno so tudi tokrat mesta omejena, v primeru zapolnitve sobotnega meditacijskega večera, bomo začeli zbirati prijave tudi za petkov večer 21. marca ob 20h. Prijave tukaj na spletni strani, na Facebook strani Zame in za mame, na elektronskem naslovu darja@zamame.si ali na telefonski številki 040 638 830. Cena za enkratni obisk je 15 evrov, za prijave do konca februarja pa samo 10 evrov!

IO

Morda vas zanima tudi:

Meditacije

Intuicija

Zanositev

Numerološki izračun za 2014

 

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.