Meditacija – Duhovni zakoni ljubezni

Drugi meditacijski večer februarja bo seveda na temo ljubezni in sicer bo potekal prav na Valentinovo, 14. februarja ob 20. uri v Lepotnem centru Harmonija, Mroževa ulica 3 v Slovenski Bistrici. Posebna delavnica na temo ljubezni, partnerstva, duhovnih pogodb bo trajala približno uro in pol. Tudi tokrat bomo začeli delavnico s sproščanjem telesa, z nekakšnim "odklopom", zaključile pa z meditacijo o ljubezni, v kateri bomo prav tako podale svoje želje glede ljubezni. Vmes med meditacijama bomo imeli kratko delavnico oziroma pogovor o ljubezni, dušah dvojčicah, karmičnih razmerjih in duhovnih pogodbah. Na začetku prejmejo vsi udeleženci intuitivno sporočilo. Za obisk večera ni pomembno ali ste v razmerju ali samski, delavnica je namenjena vsem, ki si želijo bolje razumeti svoje ljubezensko življenje, partnerja, so samski in si želijo ljubezni, spoznati tistega "pravega", kot da tudi za vse tiste, ki so srečno zaljubljeni. 🙂 Vsak bo na delavnici "vzel" nekaj svojega, tisto kar potrebuje.

Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno!

Prijavite se lahko na darja@zamame.si , preko spletnega obrazca desno, na naši Facebook strani Zame in za mame, osebno v Lepotnem centru Harmonija ali na telefonski številki 040 638 830.

Meditacijski večer za ljubezen

Prispevek za tokratni srčen dogodek je 15 €, če se prijavite še pred koncem meseca pa samo 10 €!

Niste iz Slovenske Bistrice ali okolice pa si želite podobnega dogodka v vašem koncu? Pišite mi!

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.