Meditacija – Čarobna intuicija

Naš prvi meditacijski večer za ženske nosi ime Čarobna intuicija. Izjemen dogodek se bo odvijal ob prvi polni luni v letu 2014, in sicer 17. januarja 2014 ob 20. uri v prostorih Lepotnega centra Harmonija, Mroževa ulica 3 v Slovenski Bistrici.* Delavnica bo trajala uro in pol, začeli jo bomo z meditacijo, kjer se bomo sprostile in zaključile z meditacijo, v kateri bomo vesolju izrazile svojo namero za leto, ki je pred nami, svoje želje in pričakovanja. Ob prihodu bo vsaka udeleženka prejela svoje intuitivno sporočilo, ki ga bo potem lahko potrdila tudi v meditaciji, ko bomo stopili v stik s svojimi duhovnimi vodniki, višjim jazom in svojo dušo. Na edinstvenem dogodku se boste naučile, kako razviti svojo lastno intuicijo, kako se otresti skrbi, kako živeti polno življenje in kako uresničiti svoje sanje. Delavnica je namenjena vsem ženskam, ki želijo nekaj storiti za sebe, ki se čutijo izgubljene, preobremenjene, ki želijo več od svojega življenja in so pripravljene za to nekaj storiti.

Čarobna intuicija je prvi izmed meditacijskih večerov, ki se bodo odvijali vsak mesec v Lepotnem centru Harmonija v Slovenski Bistrici.

Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno!**

Prijavite se lahko na info@blabla.si, preko spletnega obrazca desno, na naši Facebook strani Zame in za mame, osebno v Lepotnem centru Harmonija ali na telefonski številki 040 638 830.

Prispevek za ta čarobni in izjemen dogodek je 15 €, če se prijavite še pred koncem leta pa samo 10 €!

Niste iz Slovenske Bistrice ali okolice pa si želite podobnega dogodka v vašem koncu? Pišite mi!

ŽMK*Termin v petek 17.1. je že zaseden, na voljo pa je še nekaj mest v soboto, 18.1. ob 19. uri.

**Obveščam, da sta oba termina 17.1. ob 20. uri in 18.1. ob 19. uri že zasedena. Lahko se prijavite na naslednjo meditacijo, ki bo potekla februarja.

Morda vas zanima tudi:

Meditacije za otroke

Intuicija

Numerološki izračun za 2014

O meni

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.