Meditacije

Meditacije

Od leta 2018 meditacije izvajamo samostojno in na pilates vadbah v Hiši dobrega počutja v Slovenski Bistrici. Vse informacije o meditacijah dobite na darjaps@gmail.com ali 040 638 830.

________________________________________________

Leto 2014 je bilo zame posebno leto, saj je bilo moje osebno leto v številu ena. Mhm, začetki... Začetki, ki bodo vplivali na nadaljnih devet let mojega življenja. In ker je leto 2014 numerološko v znamenju števila sedem, pa to zame pomeni končno začetke na področju duhovnosti, intuicije, numerologije,... Dolga leta sem se pripravljala, odlašala in se posvečala drugim stvarem, letos pa začenjam na polno. 🙂

Spodaj je program meditacij, ki se bodo odvijale vsak mesec v Lepotnem centru Harmonija, čez dober teden se že prvič srečamo na našem prvem večeru Čarobna intuicija, ki bo 17.1.2014 ob 20h. Čarobno bo! 🙂

Meditacijski večeri

Februarja pripravljamo poseben meditacijski večer in delavnico. Tema bo primerna mesecu in dnevu, saj bo delavnica in meditacija bo namreč potekala prav na Valentinovo. <3 Preberite več o drugem meditacijskem večeru na Duhovni zakoni ljubezni, ki bo 14.2.2014 ob 20h.

Marca imamo na programu tudi mesecu primeren meditacijski večer in sicer v znaku materinstva in starševstva ter otroci. Zanositev, nosečnost, porod, otroci,... Kaj je intuitivno starševstvo, kako se soočiti s težavami pri zanositvi, nosečnosti ali starševstvu, kako jih premagati?

Aprila nas upajmo čaka koledarska pomlad, z njo pa spomladansko čiščenje. Na tem srečanju bomo delali na čiščenju telesa ter na zdravljenju.

Maja se bomo pogovarjali o obilju in bogastvu, tistemu zunaj nas in znotraj.

Junija pa bomo verjetno delali na svobodi ter na trganju vezi s preteklostjo, z vzorci, ki so v nas predolgo in se pogovorili z otrokom v sebi.

!NOVO! Zbiramo prijave za vse meditacijske večere, ki bodo potekali enkrat mesečno vse do meseca junija, morda pa bomo uspeli tudi organizirati meditacijo pod zvezdnatim nebom na prostem v poletnih mesecih. Prijavite se lahko na vse meditacijske večere (5 izjemnih meditacij in delavnic) za samo 45 €, zato se prijavite še danes. Meditacije bodo potekale sredi vsakega meseca ob petkih ob 20. uri, v primeru zasedenosti petkovega termina pa tudi naslednji dan ob sobotah ob 19. uri.

!NOVO! Pred vsako delavnico enkrat mesečno so na voljo popoldanski termini za osebna svetovanja. Preberite več o tem na strani svetovanja.

Za več informacij mi lahko pišete na darja@zamame.si, pustite komentar spodaj ali me pokličite na 040 638 830.

Morda vas zanima tudi:

Meditacije za otroke

Intuicija

Svetovanje

Numerološki izračuni

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.