Ciganske karte – Ljubimec

LjubimecKarta ljubimec od ciganskih kart opisuje zaljubljenega, predanega in odločenega moškega. Z intuicijo si lahko še bolj pomagate pri opisu tega moškega, vidite da ima temne lase in podobno, če je to pomembno. Kot ljubica za ženske ta karta večinoma nakazuje prav osebe, ali spraševalca ali moško osebo v njegovem življenju. Ta oseba je podobno kot ljubica zaljubljena, ljubeča in odločena. Karta ljubimec pa za razliko od karte ljubica nakazuje vseeno neko večjo mero moči, prepričanja, odločenosti. Ta karta ne daje nekega rahlega vtisa izgubljenosti, ampak osebo, ki ima svoje življenje v svojih rokah. V kolikor se karta pojavi pri drugih vprašanjih, ki nikakor ne morejo imeti zvezo z ljubeznijo in partnerstvom, recimo pri delu, zdravju in podobnem, karta nakazuje odločenost, predanost tej zadevi, zmago, ljubezen in podobno. Ljubimec je pozitivna karta in nudi na da ali ne vprašanje močan da.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno "branje" iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.