Ciganske karte – Ljubica

Ljubica, ciganske karteLjubica je ena izmed pozitivnih ciganskih kart. V kolikor želimo izvedeti samo da ali ne za kakršnokoli vprašanje in izvlečemo karto ljubice, je odgovor vsekakor srčen da. Karte lahko tudi predstavljajo ljudi, tako ta karta predstavlja zaljubljeno, mlado in malce naivno žensko ali dekle. Ženska na tej karti je tako prepričana v svojo ljubezen, da lahko da ne vidi jasno, ne pozna vseh okoliščin, ne posluša razuma in je popolnoma predana svoji ljubezni. Če je spraševalka starejša ženska, lahko tudi karta označuje njo, vendar še posebej v smislu naivnosti, sploh če gre za ljubezen. Karta se večinoma nanaša prav na ljubezen, zaljubljenost, lahko pa označuje tudi odločenost ženske, zaljubljenost ter slepo zaupanje tudi pri drugih stvareh, ne samo pri partnerstvu in ljubezni. Tako ima podoben pomen, ko gre za druge stvari, kot so na primer delo, zdravje. Odvisno tudi od kart okrog nje. Velikokrat pa ta karta dobesedno predstavlja ljudi, to je ali spraševalca ali pa nekoga v življenju spraševalca.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno "branje" iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.