Ciganske karte – sreča

srečaSreča je ena izmed pozitivnih ciganskih kart, ki kot piše na karti prinaša veselje in srečo. V kakršnem koli smislu je ta karta pozitivna, ali v ljubezenskem, poslovnem, zdravstvenem. Karta nakazuje v primeru težav, da se bodo le-te hitro razrešile na hiter način. Karta tudi nakazuje denar, vsekakor če gre za kakšno poslovno ali drugačno odločitev, nam ta karta da vedeti, da se lahko zanesemo nase ali na druge v dani situaciji. Ta karta lahko označuje osebo, v tem primeru seveda žensko, mlajših let. Kadar želite določiti izgled osebe, o kateri vas kdo sprašuje, se zanesite na videz upodobljen na ciganskih kartah. Interpretacija te karte je resnično precej preprosta, torej pozitivna karta, ki pooseblja srečo ali srečno žensko, dekle, finančno injekcijo ali finančno pomoč, dobro idejo, zamisel, uresničitev dobrega načrta, pravilna odločitev pri poslu, sreča v partnerstvu, zdravje, itd.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno "branje" iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.