Ciganske karte – stalnost

stalnostCiganska karta stalnost je tudi ena izmed pozitivnih kart. Torej, če iščemo samo odgovor da ali ne, nam ta karta poleg drugih možnosti interpretacije, daje odgovor da. Karta stalnost je po mojem mnenju najbolj angelska ali božja karta med ciganskimi kartami. Jaz jo vedno interpretiram kot neke vrste duhovno karto, kadarkoli se pojavi ta karta med svetovanjem, je kot bi nad določeno osebo ali situacijo bdel angel varuh. Zadeva je v božjih rokah, tako da se bo zgodilo tisto, kar se mora ter se je potrebno prepustiti in zaupati. Določene karte nakazujejo neka dejanja, ki bi se morala zgoditi, mogoče, kaj bi moral človek malo drugače narediti, kaj spremeniti, itd. Karta stalnost po drugi strani nakazuje, da bo vse dobro, da je potrebno zaupati, prepustiti angelom, bogu, življenju, da se stvari odvijejo kot je potrebno. V kolikor se ta karta pojavi v zvezi s partnerstvi ima lahko tudi pomen usode, usodnega srečanja. V kolikor so negativne karte okoli nje, te nakazujejo kaj se moramo naučiti v tej naši ljubezenski ali drugačni partnerski zvezi. Karta simbolizira tudi stalnost na nek način.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno "branje" iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.