Ciganske karte – nepričakovana sreča

nenadna srečaCiganska karta nepričakovana ali nenadna sreča ponazarja po mojem mnenju tisto, kar upodablja. Torej, neke vrste preobrat, srečo, pozitiven razplet dogodkov, kjer ga nismo pričakovali, velikokrat tudi v finančnem smislu, denarno pomoč, denar od nekoga ali od nekje, od koder ga nismo pričakovali. Vsekakor pozitivna karta, zelo velikokrat pa ciganska karta nepričakovana sreča kaže tudi na težko obdobje pred to karto. Kadarkoli je na karti viden denar, se ta karta velikokrat pojavi dobesedno v tem pomenu. Ali v poslovnem dobrem pomenu, dobre priložnosti. Jaz si to karta razlagam kot nekakšno darilo iz neba, če tako rečem. Ko gre za odnose, partnerske zveze, ljubezen, ni nujno, da denar pomeni denar. V tem primeru lahko denar upodobljen na kartah pomeni močno spolno privlačnost, dobesedno magnetično silo, ki dve osebe vleče skupaj. V določenih primerih (odvisno tudi od kart okoli take karte) tudi pravzaprav edina vez med osebama. Ciganska karta nepričakovana ali nenadna sreča v ljubezenskem smislu lahko pomeni nenadno privlačnost do nekoga, vendar običajno ne gre za nekoga novega, ampak za znanca, nekoga, ki ga poznamo pa ga zaradi določenega razloga naenkrat vidimo v drugi luči. Zelo pozitivna karta.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno "branje" iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.