Ciganska karte – nekaj denarja

nekaj denarjaCiganska karta, ki prikazuje mizo, na kateri je torbica in nekaj drobiža je po mojem mnenju bolj negativna kot pozitivna karta. Kot rečeno, seveda lahko kartam pripišete povsem svoje interpretacije, tisto, kar vam govori vaša intuicija, meni intuicija v primeru te karte govori predvsem o pomanjkanju. Da sicer nekaj obstaja, toda tega ni dovolj. Seveda ne gre nujno samo za denar, lahko je to tudi pomanjkanje ljubezni, strasti (denar v ljubezenskem smislu ponavadi kaže na strast, privlačnost), odločenosti,... Večinoma to karto interpretiram kot, da nečesa ni dovolj, da morda so temelji, toda da vseeno oseba ne bo uspela doseči svojega cilja. Vsaj ne v celoti. Ta karta se nanaša na okoliščine, mogoče je težava v izbiri časa, ki očitno zdaj ni najbolj naklonjen ali pa je v ozadju še kaj drugega. Govorim zelo na splošno, ker ima karta nekaj denarja pri vseh zadevah zelo podobno interpretacijo. V kolikor gre za vprašanje da ali ne, če bo nekaj uspelo ali ne, v tem primeru ta karta sicer ne nakazuje čistega ne, toda stvari se ne bodo odvile tako kot smo si zamislili. Lahko da se bo uresničil samo delček tistega kar želimo.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno "branje" iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.