Ciganska karta – Zvestoba

ciganska karta zvestobaCiganska karta zvestoba ima narisano sliko psa, zadaj v levem kotu pa križ. Pes je po pregovoru človekov najboljši prijatelj in vedno ga nekako jemljemo kot tistega zvestega spremljevalca. Tak je tudi pomen ciganske karte zvestobe, saj označuje zvestobo, lojalnost, pravo prijateljstvo, brezpogojno partnerstvo, ipd. Karta lahko označuje drugo osebo v življenju spraševalca ali pa se zgolj nanaša na situacijo, kjer kaže na poštenost, pomoč. Ciganska karta zvestoba je pozitivna karta sama po sebi, zato v vprašanjih da ali ne karta kaže na pozitiven odgovor. Če se karta pojavi v vprašanjih povezanih s partnerstvom, ljubeznijo ter okoli ni kart, ki bi nakazovale ljubezen, zaljubenost, lahko tudi karta predstavlja partnerstvo, toda kot da v tem partnerstvu nekaj manjka. Tista iskra, zaljubljenost, fizična privlačnost ali podobno. Zato jo je kot vsako drugo karto interpretirati s svojo intuicijo, kaj bi lahko karta pomenila v dani situaciji.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno “branje” iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Preberi več o tem kaj ponujam ali mi za ponudbo piši na darjaps@gmail.com

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.