Ciganska karta – želja

Želja je ena izmed ciganskih kart, ki je nekako nevtralna po naravi oziroma nekoliko negativna po pželjaomenu. Ciganske karte so kot rečeno razdeljene na pozitivne, nevtralne in negativne. Želja je tista karta "vmes", karta, ki lahko simbolizira žensko osebo. Če je ženska tista, ki sprašuje, po navadi simbolizira kar njo, če sprašuje moški, večinoma simbolizira partnerko. Pomen ciganske karte Želja so neizpolnjene želje. Na njej vidimo žensko, ki zre skozi okno, jaz jo po navadi interpretiram kot žensko, ki si želi, da bi bile okoliščine ali situacija drugačna, žensko, ki je razočarana in nekako ne dobi tistega, kar hoče. V kolikor gre za da ali ne vprašanje in je odgovor odvisen samo od te karte, je odgovor tukaj bolj ne kakor ja. Mogoče se bo želja nekoliko uresničila, težko pa da bi se uresničila v celoti. Prav tako nam ta karta da vedeti, da preden se določene stvari uresničijo, je potrebno še marsikaj spremeniti.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno "branje" iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.