Ciganska karta – Upanje

ciganska karta upanjeCiganska karta upanje je tudi ena izmed pozitivnih ciganskih kart. Sicer so možne različne interpretacije, jaz pa jo po navadi interpretiram kot karto, ki kaže na pravo upanje. Kaj pomeni pravo upanje? To pomeni, da se bo zgodilo tisto, kar si predstavljamo, da smo si zadali realistične cilje, katere bomo dosegli, da znamo oceniti situacijo ter se pravilno odzvati. Ciganska karta upanje govori tudi o tem, da je vse mogoče, o odločenosti, o nekem notranjem miru, ki nam da vedeti, da bo vse v redu in tako kot si želimo, če se bomo potrudili. Ciganska karta upanje lahko tudi označuje spraševalca ali druge osebe in sicer nekoliko starejšo žensko, ki ima izkušnje in se ji lahko zaupa. Ciganska karta upanje tudi seveda kaže na upanje, na čakanje, toda to upanje ni zaman. Kaže na pozitiven razplet v prihodnosti in kar je zelo pomembno pri interpretaciji kakršnihkoli kart, ciganska karta upanje nam daje vedeti, da lahko zaupamo sebi, svoji intuiciji, da smo na pravi poti (glede česarkoli pač), če tako rečem.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno “branje” iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.