Ciganska karta – sporočilo

SporočiloCiganska karta sporočilo je nevtralna karta, kar pomeni, da ni ne pozitivna ne negativna sama po sebi, temveč njen pomen v veliki meri odražajo karte okoli nje. Karta sama po sebi pomeni točno to, kar na njej piše - sporočilo. Predstavlja komunikacijo, neko novico, lahko napoveduje klic. Ciganska karta sporočilo ne daje odgovora da ali ne in če je to edina karta, ki jo izvlečemo, ko sprašujemo vprašanje, ki zahteva odgovor da ali ne, ta karta predstavlja neodločenost, da zadeva ni dorečena in da ima spraševalec moč, da spremeni situacijo ali odločitev. Če je ciganska karta sporočilo obkrožena z drugimi pozitivni ali negativnimi kartami, bo navzela njihovo pozitivno ali negativno konotacijo.

Te zanima tvoja osebna numerološka napoved za letošnje leto ali bi rad/a osebno “branje” iz ciganskih ali angelskih kart? Piši mi na darja@zamame.si ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.