Ciganska karta – potovanje

ciganske karte - potovanjePotovanje je ena izmed ciganskih kart, ki kaže na potovanje, seveda. Vseeno to ni nujno tisto pravo potovanje, lahko je samo potovanje v glavi, lahko simbolizira duhovno rast, lahko pa pomeni tudi, da se nekaj časa ne bomo ukvarjali z zadevo, za katero smo vprašali in povlekli to karto. Ko izvlečemo to karto, pomislimo na kaj vse nas ta ciganska karta asociira. Potovanje... Morda resnično potovanje, se kam odpravljamo, mogoče nam pomeni beg pred težko situacijo, spremembo. Kaj vse nam pomeni potovanje? Ko se učite interpretacije kart, tako angelskih kot ciganskih, imejte v mislih, da je pomembno, kaj vam pomeni ta karta. Vedno boste povlekli tisto karto, ki jo potrebujete. Zato je vedeževanje in svetovanje iz kart zelo osebno in za vsakega imajo karte lahko drugačen pomen. Ciganska karta potovanje je nevtralna karta in je odvisna od drugih kart v bližini. Sama po sebi tako ne daje odgovora da ali ne, lahko pa nam pomaga pri interpretaciji drugih kart poleg nje, ki so močnejše v pomenu.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno “branje” iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.