Ciganska karta – Denar

ciganska karta denarCiganska karta denar je pozitivna ciganska karta, ki najprej nakazuje denar v pozitivnem smislu. Na njej je slika zaklada ali skrinja zaklada in dragocenih stvari. Pomen ciganske karte denar pa je seveda tudi širši. Predvsem kaže na vse materialne dobrine, na finance, denar, telesne užitke in podobno. Nakazuje na vse tisto, kar lahko zares začutimo, občutimo, okusimo, doživimo. Če se karta pojavi pri odgovoru na vprašanje, ki se ne zdi povezano z denarjem, tako interpretiramo karto v smislu zadovoljstva, zadovoljitve. Pomemben pomen ciganske karte denar je tudi bogatstvo, ki pa se ne nujno nanaša na finančno bogatstvo, na denar. Bogat človek ni nujno denarno preskrbljen, po drugi strani pa reven človek ne nujno trpi za pomanjkanjem denarja. Ko na zastavljeno vprašanje dobimo cigansko karto denar se torej zamislimo, kaj v smislu vprašanja in dani situaciji lahko predstavlja bogatstvo. Vedno pa imejte v mislih pri interpretaciji kart, kaj vam osebno pomeni določena karta. Poskusite jo začutiti, kaj vam pove slika, barve na sliki, položaj drugih kart ob njej. Ciganska karta je pozitivna karta, tako da če gre za da ali ne vprašanje, je odgovor nanj odločen DA.:)

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno “branje” iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Piši mi na darjaps@gmail.com ali si preberi več o tem kaj ponujam.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.