Ciganska karta – Darilo

ciganska karta dariloCiganska karta darilo ima podobno kot ciganska karta denar na sliki skrinjico z zakladom oziroma nakitom, dragocenostmi. Pomen ciganske karte darilo je v tem smislu podoben karti denar, čeprav te karte ne interpretiramo toliko v smislu materialnih dobrin. Ciganska karta darilo lahko pomeni darilo, ni pa nujno, da gre za darilo v obliki denarja, stvari ali kaj podobnega, lahko je darilo tudi v drugačnem, malo prenesenem pomenu besede. Lahko gre za obdarovanje, nagrado za dobro delo, karta pa govori tudi o pomenu pregovora kar daš ven, to dobiš nazaj, zato tudi govori o dajanju, o darežljivosti, o pomoči drugim. Ciganska karta darilo je sama po sebi pozitivna karta, zato v vprašanjih da ali ne pomeni da. Uporabimo svojo intuicijo in se vprašajmo, kaj nam pomeni darilo, so to le rože, ki jih prejmemo ali dejanska darila, ali so to lahko tudi priložnosti, ki se nam odpirajo in podobno in jo glede na zastavljeno vprašanje interpretirajmo.

Te zanima tvoja osebna napoved za letošnje leto ali bi rad/a svoje osebno “branje” iz ciganskih ali angelskih kart? Potrebuješ odgovor na vprašanje ali nasvet glede določene situacije, partnerstva, posla? Preberi več o tem kaj ponujam ali mi za ponudbo piši na darjaps@gmail.com

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.