Angelske karte

Angelskih kart je zelo veliko različnih vrst. Nekatere izmed njih vsebujejo sporočila samo enega izmed angelov ali nadangelov, recimo nadangela Mihaela. Nekatere angelske karte  imajo sporočila več različnih angelov. Večinoma so angelske karte zelo pozitivne karte, kjer tudi ni veliko za interpretirati, saj vsebujejo prava sporočila, ne le besedo. Vseeno je veliko možnosti za razlago, tako da je tudi pri svetovanju iz angelskih kart potrebno uporabiti Angelske orakeljske kartesvojo intuicijo. Dobra stran angelskih kart je, da so precej preproste za uporabo, saj ima večinoma vsaka karta, kaj naj bi pomenila. Tako se pomena posamezne karte ni potrebno zapomniti, saj že takoj razumemo, kaj nam določena karta želi povedati. Obenem so večinoma angelske karte zelo pozitivne in navdihujoče. Zato so koristne za lastno uporabo, ker nam tudi v težkih trenutkih nudijo spodbudo in upanje.

Če so vam blizu angeli in angelske karte, mogoče potrebujete pomoč, odgovor pa ne veste kam bi se obrnili ali pa samo želite navdihujoče sporočilo, so angelske karte, vilinske karte in podobne orakeljske karte prava izbira za vas. Vsekakor pustite, da vas karte same prikličejo, naj one izberejo vas. Kot z vsakimi drugimi kartami, se tudi s temi spoznajte, prepustite se svoji lastni notranji intuiciji, da vam razložijo vsako karto, šele nato preberite opise na kartah.

Moja angelska sporočila in sporočila, ki jih imajo za nas angelske karte, sem vključila na podstrani Današnje intuitivno sporočilo.

Na podstraneh Angelske karte pa bom napisala čim več o nadangelih, za kaj je večinoma odgovoren npr. nadangel Gabriel, Mihael in drugi ter kaj nam lahko pomeni prav njihovo sporočilo. Več o komunikaciji z angeli, z duhovnim vodstvom, lastno intuicijo pa si lahko preberete na podstrani Razvijanje lastne intuicije.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.