Karte

Obstaja ogromno različnih kart za svetovanje oziroma vedeževanje. Tu so tarot karte pa ciganske karte pa angelske karte, angelske tarot karte, tarot angelske karte, karte nadangela Mihaela, orakeljske karte, zdravilne karte,... Dandanes se dogaja, da vsak malo bolj znan vedeževalec, zdravilec in podobni izdajajo svoje lastne karte. Katerekoli karte nas pritegnejo se je pomembno zavedati, da je 90% sporočila v naši lastni intuiciji in le 10% v sami karti. Karte same po sebi vam ne bodo ničesar odkrile, karte nosijo sporočila samo za tiste, ki jih znajo na nek način "prebrati". Tako so karte vseh vrst lahko izjemno orodje pri razvijanju lastne intuicije in komuniciranju z višjimi silami, z višjim jazom, angeli, bogom ali kakorkoli želite imenovati tisto višjo silo. Ko nakupujete karte, uporabite svojo intuicijo in dovolite, da karte izberejo vas, ne vi njih. Premislite o tem za koga jih boste uporabljali, samo zase, morda še za koga drugega.

Jaz uporabljam večinoma za vedeževanje oziroma svetovanje ciganske karte. Zakaj? Predvsem iz preprostega razloga, ker sem jih navajena, z njimi "delam" že več kot deset let. Všeč mi je, ker so razdeljene na pozitivne, nevtralne in negativne karte, všeč mi je ker upodabljajo na eni strani zelo preproste motive (denar, ljubezen) kot tudi ponujajo bolj zapletene interpretacije. Z njimi sem začela, niti se ne spomnim, da bi jih kupila, mislim, da so resnično od nekod "prišle" k meni in od takrat so nekako moje.

Včasih uporabljam angelske karte, velikokrat se prilagodim tudi želji stranki. Nekaterim so ciganske karte nekaj, kar potrebujejo, v kar verjamejo, nekateri si želijo angelskih, ker si mislijo, da so bolj pozitivne.

Ko sem pred časom prišla do spoznanja, da niti ne rabim kart, jih od takrat včasih niti ne uporabljam, čeprav imam občutek, da so ljudje, ki pridejo na svetovanje, navajeni na karte in jim je vse skupaj bolj domače, znano, ko vidijo karte, kot da si brez vsega. Vseeno pa je ključnega pomena INTUICIJA in ne karte, rune, številke, zvezde ali karkoli drugega, zato ko se odločate za svetovanje ali astrološko karto, numerološko ali kaj podobnega, premislite o človeku, ki storitev ponuja. Pri odločanju pa uporabite svojo intuicijo...:)

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.