NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, DJOTIŠ ASTROLOGIJA

V življenju sem bila na različnih svetovanjih. Bila sem pri astrologinji, naredila sem si djotiš karto, vedeževalki, ukvarjam pa se z numerologijo. Vsaka od teh ved je pogosto prepričana, da je edina prava, na drugi strani pa ni nobenih znanstvenih dokazov, da katerakoli od teh ved lahko napove prihodnost ali nam ponudi nek uvid. Kar je meni zanimivo je, da sem povsod izvedela isto o sebi. Ne glede na to, ali so moje življenje analizirali glede na sončni znak, podznak, planet v deseti hiši ali glede na indijsko astrologijo, povsod so bile moje prednosti, preizkušnje, težka obdobja zelo podobna in na podobnih področjih. Nekdo, ki je dober na področju astrologije, je vse to razbral iz moje astrološke karte, nekdo, ki se spozna na djotiš, je to uvidel preko djotiša. Nekdo, ki se spozna na številke, je to odkril iz mojih številk in nekdo, ki zna brati karte, je to videl v kartah. Tako sem prepričana, da so vsi ti vpogledi pravzaprav intuitivni, vsi dobri svetovalci, astrologi, numerologi pa delujejo na področju duše. Razlikujemo se le v tem, da vsa ta sporočila duše zaznavamo, 'beremo' in interpretiramo na drugačne načine, preko različnih kanalov ali simbolov. Zagotovo so razlike, toda moje mnenje je, da so te razlike le v tem, po katerih ovinkih in poteh pridemo do podobnih zaključkov.

Sama 'berem' številke.:) Verjamem in vem, da se za števili vedno skriva duša, zato dostikrat že prej zaznam osebo, še preden mi pove svoja števila. Števila in numerologija so mi tako samo v oporo, prav tako karte...

Če te zanima kaj o tebi povejo tvoje številke, preberi kaj ponujam.

 

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.