Intuicija in domišljija

Za današnje intuitivno sporočilo me je izbrala karta nadangela Mihaela, ki pravi nekaj čisto preprostega:

"Uporabite svojo domišljijo in našli boste odgovor."

Kaj je res tako preprosto? Res je. O čem karta pravzaprav govori? Govori o tem, da je naša domišljila pravzaprav naša intuicija, tisti naš notranji glas, ki nam ponuja rešitve, odgovore, ko smo v težavah. Domišljija ni isto kot domišljanje. Kaj moramo torej storiti? Ko se sprašujemo kaj storiti, ko smo na križišču, ko ne vemo kako naprej, poskusimo nekajkrat globoko vdihniti in ujemimo tisto prvo misel, ki nam pade na pamet. Ta bo zagotovo tista prava. V kolikor še vedno dvomite, če je to prava rešitev, zamisel, vedite, da je govor vaše intuicije, vaših vodnikov, angelov stalen. V koliko se vam bo neka misel prikradla v vašo glavo večkrat na dan, vsak dan, večkrat, potem je prava.

Dostikrat ljudje pravijo, da ne sprejemajo sporočil angelov, duhovnih vodnikov, da so popolnoma zmedeni in da sploh nimajo nekega notranjega čuta ali intuicije. To seveda ni res. In vaša intuicija in angeli, duhovni vodniki vam stalno pošiljajo sporočila, vendar lahko da sporočila niso pričakovana, predvidena, v takšni obliki kot vi pričakujete, da bodo prišla. Znebite se predsodkov in prepričanj o tem, kako boste vedeli ali čutili, če so sporočila prava. Vzemite svinčnik v roke in napišite, narišite vse, kar vam pade na pamet, nato pa čez nekaj časa poskusite osmisliti napisano. Verjemite, da so vaše zamisli, ideje prav tisti odgovori, ki jih tako vztrajno iščete. Ali pa se poskusite takoj zjutraj spomniti kaj ste sanjali ponoči. Za konec pa, zaupajte vase...

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.