Avigail Mor gostuje v Sloveniji

Ker gre za izjemno gostovanje, ga delimo tudi tukaj:

Aluma Inno Medic v maju gostuje Avigail Mor E.M.T. iz Izraela!

 

Avigail

Z nami bo od 15. do 31. maja 2014

Avigail Mor E.M.T. bo z vami podelila zakladnico starodavnega Kabalističnega znanja. V času gostovanja v Novi Gorici in v  Novem Mestu bo izvajala individualne terapije in readinge. Posebnost njenih readingov je, da skozi »branje od spočetja« naprej prejmete »kodo«, kaj je tisto, kar prinaša vaša duša v vaše življenje. V njej je zapis od spočetja, njeno razumevanje pa vam pomaga, da boste lahko skozi reading ozavestili izvor vseh blokad, ki jih nosite iz ciklov vseh svojih obstajanj, življenj in bivanj na vseh dimenzijah obstoja: duša-telo-um.

Prijavite se lahko tudi na izdelavo:  Rojstni list z devetimi duhovnimi vodniki - reading, ki ti spremeni življenje.

Kdo je Avigail Mor?

Avigail Mor E.M.T.  je mojstrica kabalistka in učiteljica komplementarne medicine, ki je zasnovala naravni sistem zdravljenja kot rezultat lastnega raziskovanja in osebnega razvoja. Je osebna inštruktorica na področju psihologije, ezoteričnih ved in inovativne medicine.

Avigail Mor (64) je ženska, mati in babica. Že skozi njeno biološko družino ji je bila dana sposobnost povezovanja in prenašanja starodavnih znanj ''Ženska modrost'', kot je ohranjeno v svetih spisih Kabale, skozi govorico organov telesa. Preko svojih izkušenj je razvila orodja, ki služijo človeku v modernem času, da lahko odkrije svoje bistvo, svoje prirojene sposobnosti vsakega izmed nas.

Tako lahko aktiviramo svoje edinstvene potenciale in se uspešno spoprimemo s posledicami modernega življenja. V 10-letnem šolanju in izobraževanju na področju komplementarne medicine je spoznala veliko učiteljev  vzhodnih in zahodnih modrosti ter filozofij.

V svojem življenju so Avigail težke življenjske preizkušnje pripeljale do razkritja"zrcalne kode", ključa kako odzvanjati z vsemi tremi dimenzijami človeka od zarodka naprej. Zato nam ga lahko danes podaja kot sistem zdravljenja in umetnosti življenja.

Ustanovila je prvi Reiki center v Izraelu in prenesla celotno originalno reiki formulo kot je zapisana v Kabali. S svojimi več kot tridesetletnimi izkušnjami na področju komplementarne in naravne medicine dosega pri individualnih terapijah in skupinskem učenju velike uspehe.

PRIJAVE:

Individualna terapija in reading Rojstni list z devetimi duhovnimi vodniki

Za izvedbo  v Novi Gorici:

Eva Hava Pahor

GSM 040 437 713

hava.pahor@gmail.com

Za izvedbo v Novem Mestu:

Marčela Ivanetič

GSM 040 612 222

marchellamarcela@gmail.com

Število mest je omejeno, zato si čimprej rezervirajte termin!

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.