Veliki numerološki izračun za leto 2023

Kaj nam kaže leto v numerološkem številu sedem? Število sedem se nahaja na fizični ravni števil in v določenem smislu predstavlja tudi delo. Število sedem vseeno ne nakazuje materialnih dobrin in je lahko v tem smislu bolj slabo. Sedem je zadržano število, predstavlja odmaknjenost, skrivnostnost, introvertiranost, željo po neodvisnosti in samostojnem delovanju. V splošnem bo naslednje leto bolj slabo v gospodarskem smislu, kaže se nepripravljenost za sodelovanje, težki dogovori v odnosih, na sploh se kažejo razni zastoji v materialnem smislu, težave pri uresničitvi raznoraznih materialnih načrtov. Slovenija se v naslednjem letu še ne bo rešila krize, leto bo še posebno težko, če se bo gledalo samo v smislu denarja. Nikakor ni pravo leto za nove posle, lahko se celo zgodi, da bo situacija še malce slabša kot je bila letos.

Na osebni ravni je število sedem numerološko naklonjeno izobraževanju, duhovnosti, osebni rasti, lahko se bodo zgodili razni pretresi na službenem področju, še posebno, če ste v osebnem letu pod vplivom številke tri. Kjerkoli ste v službi, vam bo posebno težko, če opravljate nekaj samo zaradi zaslužka. Vem, vsi smo primorani delati, toda če delate izključno iz razloga, da na sredini, konec meseca prejmete plačo, bo naslednje leto težko za vas, saj vas bo sililo v spremembe, v ponovno opredelitev tega kar ste in zakaj počnete, kar počnete. Kot rečeno pa je na osebni ravni zelo pomembno v katerem numerološkem osebnem letu ste, ki potem v kombinaciji z vsemi drugimi števili resnično začrta vašo optimalno pot za leto 2014. Sedmica je tisti podton, neko splošno počutje, neki splošni vplivi od zunaj. Potem je tu osebno leto, tisto, kar bo v vas, nato pa še numerološka življenjska pot in še druga števila, ki vas določajo v numerološki karti.

Pri osebnem letu vsakega posameznika in vpliv leta 2023 na njegovo življenje je pomemben tudi odnos med številoma tekočega leta in osebnega leta. Število sedem se tako odlično ujema s števili ena in štiri, dobro z dva, pet in sedem, slabše pa s šest, devet in zelo slabo s tri.

Morda te zanima tudi:

Osebne numerološke napovedi

Meditacije

Razvijanje intuicije

Število sedem

Meditacije za otroke

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.