Numerološka napoved za februar 2015

Tokratni numerološki izračun in napoved za mesec februar nosi v sebi tri števila. 2, 8 in 8. Zadnje je numerološko število leta 2015. Kaj nam te številke prinašajo za februar? 2 je srčna številka, številka, ki nakazuje sodelovanje, pomoč, srčnost in povezovanje. Potem imamo še števili osem, ki se prav tako nahajata na srčni ravni. Število 8 je število obilja, materialnih dobrin in telesnih užitkov. Je srčno število, ki je najbolj "fizično" od srčnih števil, predstavlja manifestacijo naših srčnih želja. Kot vsako drugo število ima tudi 8 svojo senčno stran, to je pomanjkanje dobrin, pomanjkanje denarja ali zasvojenost vseh vrst, naj bo to zasvojenost z mamili, alkoholom, spolnostjo, stavami,... Februarja bomo na tem področju iskali svoje meje, predvsem v smislu, kako to vpliva na naše odnose. Koliko dobrega je preveč? Število 2 mora biti vedno v ravnovesju in vpliv 8 nas bo ta mesec hitro premamil v eno ali drugo skrajnost. Število 2 se astrološko navezuje na znamenje dvojčka, zračno znamenje, ki je lahkotno, prijazno, družabno, a zna biti tudi neodločno, zahrbtno in hinavsko. 8 povezujem z znamenjem strelca. To je ognjeno znamenje, polno energije, zagona, ki pa lahko hitro zaide v pretiravanje. Kombinacija vseh treh števil je ta mesec zelo zanimiva. Ta mesec bomo v skušnjavah. Predvsem bo poudarek na denarju in spolnosti, zanimivo, da prav ta čas prihaja v kino tudi film po knjigi, ki je zelo razburkal našo domišljijo v preteklem letu (50 odtenkov sive). 🙂 Vsekakor, ostanite v sebi in ne (preveč) podlezite skušnjavam. Pazite, da ne pretiravate z zapravljanjem denarja, da ne trošite po nepotrebnem, da ne preveč pijete, da ne pretiravate.

Na osebni ravni je počutje v mesecu februarju odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom 2. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2015 = 1+2+2+1+5 = 11 =2

V našem primeru bo oseba imela leta 2015 osebno leto 2.

Tokrat se bodo februarja dobro počutile osebe v osebnem letu 1, 7 in 4, slabše pa tiste v osebnem letih 6, 8 in 9.

Morda vas zanima tudi:

Numerološka napoved za 2015

Numerološko število 2

Numerološko število 8

Osebna numerološka napoved

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.