Velika numerološka napoved za leto 2024

2024 v sebi nosi število 8. Število 8 je tisti podton, osnova za vse osebne izračune v letu, ki prihaja. Kaj nam prinaša 8? Pred nami sta še zadnji leti do konca numerološkega cikla devetih let. 2024 je leto, ko se vse postavi na novo, od začetka in leto, ki bo prineslo spremembe. V teh dveh letih do 2026, nadgrajujemo vse znanje in izkušnje, ki smo jih prejeli od leta 2017. V letu 2024  bo več poudarka na materialnih stvareh, na denarju, na uspehu v smislu kariere. Toliko kot smo se leta 2023 (in seveda tudi prejšnja leta) našli, izobraževali, zrasli, imamo 2024 možnost, da vse to udejanjimo, da začnemo delati. Priložnosti bodo prišle, vprašanje pa je, če ste nanje pripravljeni. Leto v številu 8 je čas hitrih sprememb, novih priložnosti, čas rasti in obilja. Zaznali ga bomo v smislu finančne neodvisnosti, izboljšanje na področju denarja, bogastva, veliko nas pa bomo začutili višjo duhovno zavest, ko se bomo zavedli koliko čustvenega nadzora in razumevanja pravzaprav imamo in koliko pomena in vpliva imamo na ŽIVLJENJE (delovanje) in ne le na PREŽIVETJE (reagiranje).

Če živite v skladu s svojo intuicijo, s svojim srcem, potem vse te vplive začutite avtomatsko, sami od sebe. Če ne, si lahko pomagate z numerologijo, astrologijo, z meditacijo, vizualizacijo, z obiskom zdravilca, bioenergetika, vedeževalca, itd. Možnosti za duhovno rast je ogromno, na tržišču je tudi veliko ponudbe. Vedno pa se zavedajte, da je vsaka napoved interpretacija tistega človeka. Zato dobro premislite, kakšnemu človeku zaupate svoje zdravljenje in svojo dušo ter se vedno vprašajte, vprašajte svojo intuicijo, svoje srce, je to res zame?

Leta 2024 je število 8 tista osnova, v osebnem smislu pa je odvisno od tega, v katerem osebnem letu se nahajate in kako je to število v odnosu do števila 8.

Numerološko osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter mu dodamo trenutno letnico. Na primer, če je nekdo rojen 22.1.1985:

2 + 2 + 1 + 2 + 2 + 4 = 13 = 4

Število 8 se odlično ujema s 3,9, zelo dobro z 1, dobro z 8, slabše s 6, slabo z 2 in težko s 4 in 5.

Morda vas zanima:

Število 8

Numerološki izračun za december

Razvijanje intuicije

Svetovanje

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.