Velika numerološka napoved za 2020

Numerološka napoved za leto 2020 je v številu štiri. Število štiri je na fizični ravni, ravni prve, druge in tretje čakre. Numerološko število štiri nam daje tisto potrebno prizemljenost, povezanost s tukaj in zdaj. Leto 2020 bo tako leto velikega truda, dela, tudi leto čiščenja, vseh vrst fizičnega. Počutje v letu 2020 bo tako zelo odvisno od tega, koliko boste "koristni". Prav tako je leto 2020 pod vplivom mojstrskega števila 20. Mojstrsko število 20 je simbol za ekipo. Kaže se, da bo cel svet primoran sodelovati, delovati enotno, kot ekipa v neki veliki svetovni preizkušnji, lahko je to v smislu zdravljenja, bolezni ali kakšni drugačni preizkušnji. Svet bo postavljen pred trdo delo, zdelo se bo, da ne bo konca, a uspeh bo sledil, v kolikor bomo stopili skupaj in se trudili. Zaradi mojstrskih števil 20, ki se ponovita dvakrat in števila štiri, na leto 2020 vpliva tudi število osem, ki je število materialnih dobrin, denarja in obilja. Kaže se mi, da v letu 2020 prihaja nova gospodarska kriza, ki se bo dotaknila celega sveta na nek način. Kaže se tudi, da bo svet kot nekako kar nekaj časa v pat poziciji, kot bi se svet ustavil. Lahko da bo samo tak občutek, ampak neka časa bo trajalo in čeprav se bomo vsi trudili, da bi šli naprej, ne bo videti uspeha nekaj časa. Kot bi nam nekako življenje želelo pokazati, da v času takojšnje zadovoljitve želja (ko je vse na klik, ko vse dobimo takoj), vse ne gre tako na hitro in da se določeni rezultati nekega truda, ki je lahko res velik, pokažejo šele čez čas. Umirjanje situacije oziroma večja sproščenost, uspeh v naporih lahko pričakujemo šele konec leta 2020.

Na ravni posameznika je pomembno, da iščete vodstvo v številu dve, ki je na srčni ravni števil. Srce je središče naše notranje intuicije, našega višjega jaza, naša vez med fizičnim jazom in duhovnim jazom. Vodstvo bo v tem letu še posebej izrazito, pomembno je, da se poslušate in delate v skladu s svojim vodstvom, s sporočili vašega srca. Ne dovolite, da vas notranji ego zmede ali prestraši, temveč pogumno stopite v smeri, v katero želi vaše srce, zavedajte se, da so pomembne žrtve, da uspeh ni v trenutku, da se rezultati dela, truda pokažejo lahko šele čez čas, da če od vas življenje zahteva, da se ustavite, da to storite. Mogoče se bo vam osebno zdelo nesmiselno, ampak bo nujno.

Numerološka napoved za 2020

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.