Numerološki izračun za oktober 2013

Čeprav se zdi, da je mesec september tisti prvi delovni mesec, da se septembra vse nekako na novo začenja, postavlja, je numerološko gledano to pravzaprav šele oktober, ki nosi številki 1 in 7. Če tako septembra še niste mogli prav zares začeti po poletju, niste našli volje za delo in ste ves čas le vzdihovali za poletjem, bo oktobra lažje. Tudi sama sem izpustila numerološko napoved za september, ker je preprosto prehitro minil.:) Zato se ne obremenjujte, če septembra niste uspeli naresti vsega, kar bi morali. Oktobra pride nova energija, novi začetki. Poleg števila 1 bo oktober numerološko podkovan s 7 in številom leta 2013, to je 6. 1 in 7 sta števili, ki se nahajata na fizični ravni v numerologiji, medtem ko je 6 na miselni numerološki ravni. Tako je to dober mesec za vse intelektualne podvige, za študij, učenje, za izobraževanje. Tudi otroci bodo oktobra lažje šli v šolo in lažje opravljali svoje naloge. Če ste tako kot jaz čakali na oktober, da začnete s svojimi projekti, je zdaj vsekakor čas za akcijo. Kot rečeno, še posebno na področju študija, izobraževanja, raziskovanja. Če organizirate izobraževanja, tečaje, karkoli podobnega, preprosto morate izkoristiti oktober. Če se želite izobraževati, je prav tako zdaj čas za odločitev, ki je ne smete spustiti iz rok. Novembra nas čaka že drugačna situacija. Na osebni ravni je počutje v mesecu oktober odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom ena. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 8 = 8

V našem primeru bo oseba imela leta 2013 osebno leto 8.

Oktobra se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 4 in 7, dobro tiste v osebnih letih 1,5 in 6, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 9.

Spodaj v komentarju napiši en svoj načrt ali področje, ki te zanima za mesec oktober ter svoj rojstni datum in bom odgovorila kako bo šlo. 🙂

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.