Numerološki izračun za november 2013

Numerološki izračun za november je pod vplivom treh števil, ki skupaj tvorijo edinstveno vibracijo. Ta števila so 2,4 in 6. Število 2 se na nahaja na srčni ravni, 4 na fizični ravni, 6 pa na umski ravni, tako imamo krasno kombinacijo števil na vseh ravneh. Število 2 je tisto, ki kaže na partnerstvo, sodelovanje, pomoč, dogovore in tisto prvotnega pomena za numerološki izračun za november. Tako imamo možnost doseči marsikaj v dvoje, začeti novo partnerstvo, spoznati koga. Potem je tu številka štiri, ki nakazuje delo in trud. Kar pomeni, da se bomo v novembru trudili in delali na vseh obstoječih zvezah ali partnerstvih, tako osebnih, kot tudi tudi poslovnih. 6 pa kaže na družinsko življenje in dom, 6 pa je tudi številka harmonije in razumevanja, sočutja.

Letošnji november je tako edinstvena priložnost za reševanje težav doma, v svoji zvezi ali v službi, v kolikor z nekom tesno sodelujete. Zdaj je tudi čas, da se o svojih težavah (če jih imate) pogovorite z nekom drugim, poveste kaj vas moti pri nekom, če ste prej molčali. Na drugi strani boste zagotovo naleteli na sočutje in razumevanje.

Na osebni ravni je počutje v mesecu novembru odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom dve. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9 = 9

V našem primeru bo oseba leta 2013 v numerološkem osebnem letu 9.

Novembra bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 1,5 ali 7, dobro tiste v osebnih letih 2 in 4, slabše pa tiste v osebnem letu 6, 8 ali 9.

Morda vas zanima tudi:

Numerološki izračun za 2013

Angelsko zdravljenje

Meditacije za otroke

Numerološko število dva

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.