Numerološki izračun za marec 2014

Numerološki izračun za mesec marec je v znamenju števila tri, štiri in števila sedem, ki vlada letu 2014.  Tri je število na področju razuma, glave in analitičnega mišljenja. Težava v mesecu marcu je, da je tokrat v družbi števil, s katerimi se ne najbolje ujame, še posebno slabo se ujemata z izrazito nasprotnim številom sedem. Kolikor nas bo trojka v marca silila v komunikacijo, delovanje, odločanje, delovanje navzven, toliko nas bo sedmica držala v sebi, znotraj in nas silila v počitek, introvertiranost. Štirica nas bo prav tako silila v delo, hitro bomo imeli občutek, da nismo dovolj dobri. Z eno besedo nihali bomo v razpoloženju, napoved za mesec marec pa je zaradi toliko nasprotnih števil tudi težko posplošiti za celoten mesec in bi bilo dobro pogledati za vsa dan posebej. Katero izmed dveh skrajnosti bomo ubrali pa je tudi iz navedenega razloga zelo odvisno od osebnega leta v katerem se nahajamo.  Če se zavedate teh različnih vplivov številk v tem mesecu, bo zagotovo lažje. Dostikrat se boste počutili kot da morate v družbo, ko pa boste prišli na zabavo ali kam, boste imeli občutek samote, nerazumevanja, spraševali se boste, zakaj ste sploh prišli... Na delovnem mestu, če delate s strankami ali veliko delate v skupini, bo hitro prišlo do trenj, odločitve se bodo sprejemale in spreminjale naslednji dan, vsak bo vlekel v svojo smer. Zato ostanite mirni in dihajte ter vedite, da je to pač letošnji marec.

Numerološko je v marcu zelo pomembno v katerem osebnem letu ste, saj bo tista številka dala večji pomen in upajmo potegnila mesec na eno stran, če tako rečem. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2014 = 1+2+2+1+4 = 10 = 1

V našem primeru bo oseba imela leta 2014 osebno leto 1.

Z numerološko trojko meseca marca se najbolje ujamejo števila 3, 6, 8 in 9, tako da, če ste v osebnem numerološkem letu v znaku katerega od teh števil, bo večji vpliv števila tri, medtem ko se s štirico meseca marca in sedmico leta 2014 najbolje ujamejo števila 1, 2, 4, 5 in 7. Če ste v slednji skupini, bo marca prevladoval vpliv števila štiri in sedem.

Morda vas zanima:

Število 3

Število 4

Število 7

Meditacije

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.