Numerološki izračun za marec 2013

NUMEROLOŠKI IZRAČUN ZA MAREC 2013

Mesec marec bo numerološko minil v znamenju števila tri, štiri ter števila šest, ki vlada letu 2013. Tri je eno izmed števil na področju glave, označuje pa ga jasnost misli, hitrost odločanja, akcijo, aktivnost in delovanje. Število tri je numerološko gledano odprto število, število, ki, če tako rečem potrebuje druge, da raste in se pokaže v vsej svoji luči. V mesecu marcu je število tri v kombinaciji s številom štiri. Število tri in štiri se numerološko ne ujemeta najbolje, tako bomo po eni strani lahko čutili vplive po delovanju, iskanju pomoči, sodelovanja, tega da se odpremo in pokažemo, kaj je tisto, kar želimo narediti, po drugi strani pa bomo zakopani v delo in imeli občutek, da nikakor ne naredimo dovolj ter da svojega dela še ne moremo pokazati drugim. Kolikor nas bo število tri gnalo k temu, da se odpremo drugim, nas bo število štiri zadrževalo in držalo v pasti, ker bomo mnenja, da naše delo ni dovolj popolno, da bi ga predstavili drugim.

V drugačnem smslu je marec čas za druženje. Največ boste lahko naredili, če boste mesec posvetili družabnem življenju, spoznavanju novih ljudi, iskanju novih poslovnih stikov, mreženju, raziskovanju novih možnosti. V kolikor ste samski, je pravi čas, da se podate v "lov". Če ste v zvezi, marec ni mesec, ki bi ga preživeli s svojim partnerjem v objemu na kavču, temveč pravi čas za kakšno potovanje ali pa druženje s prijatelji. Ker letu 2013 vlada tudi število šest, je marec dober mesec, da si vzamete čas za svojo družino, ne nujno najožje člane, morda tudi bolj daljne sorodnike, katere že dlje časa niste videli.

Marec je tudi krasen mesec zaradi števila tri in štiri, da začnemo s svojo pomladno dieto. Še posebno, če se bomo osredotočili na gibanje. Aktivno število tri nam bo dalo voljo do gibanja, štirka pa tisto potrebno vztrajnost, da ne bomo prehitro obupali.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.