Numerološki izračun za maj 2014

V luči vsega, kar se trenutno dogaja v Sloveniji, je tokratni numerološki izračun bolj politično obarvan. Sama sem izbrala za rojstni datum Slovenije dan samostojnosti, ko so bili objavljeni rezultati plebiscita pred štirinajstimi leti. Ta datum daje Sloveniji nestabilno popotnico in življenjsko pot polno sprememb. Obenem ji tukaj manjka središče, saj ni števila pet v izračunu, tistega srčnega števila, ki bi vse skupaj povezal. Po tem izračunu se letos Slovenija nahaja v številu devet, ki prinaša določene izgube, prečiščenje in zaključuje cikel devetih let. Osebno leto devet nam prinaša čas, ko je potrebno zaključiti vse, kar nam več ne koristi, ko je potrebno prerezati in pustiti za sabo vse, kar nam več ne služi. Določene spremembe se že dogajajo, sprašujem pa se, koliko Slovenija resnično zaključuje neko obdobje. Uspeh v takšnem letu čaka Slovenijo predvsem na humanitarnem področju, kaže se, da se bodo določeni sodni procesi zaključili in pravi čas je, da se tudi zamenjajo ljudje na položajih. Če letos ne bomo uspeli narediti določenega zaključka, imamo potem v naslednjem letu, ko začenjamo nov cikel devetih let, še ogromno nepredelane domače naloge, ki bo žal določala ne samo naslednje leto, toda tudi vseh devet let zatem. Letos je tudi čas za odplačilo dolgov, za poravnavo računov, naslednje leto pa čas za nove načrte in podvige, za nov začetek. Gospodarsko nas letos še čakajo pretresi, devetica je številka izgube in propada in marsikatero podjetje letos ne bo našlo poti iz krize. Vsekakor letos ni čas za nove začetke. Numerološko gledano bi bil idealen čas za volitve naslednje leto, boljše pa proti koncu letošnjega leta kot v sredini leta. Kriza se počasi umirja in naslednje leto bi Slovenija morala splavati iz krize. Sam maj numerološko označujeta števili 5 in 6. Petica hrepeni po svobodi, spremembah, po nečem drugačnem. Splošno vzdušje, ki bo vladalo v Sloveniji v tem mesecu je, da si bomo želeli sprememb, želeli bomo, da bi nekaj spremenili, vendar se bo zdelo, kot da ničesar ne moremo spremeniti. Letos je najboljša popotnica za Slovenijo, da opravi vse zaveze, ki si jih je zadala prejšnja leta in ne uvaja novih sprememb. Vsakršna novost se bo hitro zalomila in naletela na ogromno preprek, kot se je pokazalo pri nepremičninskem zakonu. Vse česar pa Slovenija letos ne bo uspela spraviti pod streho, se bo razvleklo na nadaljnjih devet let.

Na osebni ravni je letošnji maj dober mesec za premik naprej, želeli si bomo svobode, siti bomo rutine. Lepše vreme nam bo prineslo ogromno priložnosti za razne dejavnosti zunaj, aktivnost in šport pa nam bosta maja dala dobro popotnico za lažje dihanje. Maj je dober mesec za potovanja, za spoznavanje novih ljudi, za izkušanje novih in drugačnih stvari. Lažje bomo zahtevali, kar nam pripada, se borili za svoj prav, če tako rečem. Če ste aprila garali v službi in prihajali domov izmozgani, boste maja lažje rekli ne ali zahtevali višje plačilo zase. Zaradi vpliva sedmice leta 2014 bo posebno težko vsem, ki maja opravljate izpite. Težko se bo usesti za knjige in našli boste marsikateri izgovor, da vam to ne bo treba. Otroci bodo želeli več svobode in težko se bodo koncentirali. Vsi, ki delate v šolstvu, z otroci, poskusite čim več različnih metod poučevanja, poskušajte popestriti pouk ter imejte v mislih predvsem aktivnosti v naravi in športne aktivnosti. Otroci bodo prekipevali od energije, vi pa se boste prav tako počutili ujete, če ne boste vsaj malo spremenili rutine.

Na čisto osebni ravni je počutje v maju predvsem odvisno od našega osebnega leta ter v kakšen odnosu je to osebno leto s številom pet. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila. V maju se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 1,5 ali 7, dobro tiste v osebnih letih 2 in 6, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 8.

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.