Numerološki izračun za maj 2013

NUMEROLOŠKA IZRAČUN ZA MAJ

Počasi se prebuja pomlad in prehajamo že v peti mesec v letu. Mesec maj numerološki vodita števili 5 in 6. Petica, ki številčno označuje mesec maj bo v nas hrepenela po svobodi, po drugačnem, da bi ubežali rutini in vsemu predvidljivemu. Maj je tako dober mesec prav za potovanja, za spoznavanje novih ljudi, za izkušanje novih in drugačnih stvari. Prav tako bi morali v maju najti več odločnosti in volje pri sebi, začutiti več svobode ter lažje razrešiti svoje težave. V kolikor se nasploh težko postavimo zase, bo to v mesecu maju lažje. Lažje bomo zahtevali, kar nam pripada, se borili za svoj prav, če tako rečem. Občutek bo takšen, kot da lažje dihamo. Ker pa je maj kot leto 2013 tudi v znamenju številke šest, bo vpliv števila pet najbolj močan na področju družin. Vsekakor pravi čas za družinski dopust, na globji ravni pa tudi pometanje pred svojim pragom. Lahko da se bomo spraševali o pomenu partnerske zveze, mikalo nas bo uiti kam drugam, v kolikor pa smo globoko v družinski rutini, pa bomo na vsak način hoteli nekaj spremeniti. Če do zdaj nismo zbrali poguma oditi iz nezdravega odnosa ali povedati partnerju, kaj pričakujemo od zveze, je to vsekakor pravi mesec. Naj bo mesec maj vaš mesec, numerološko gledano je pravi mesec za spremembe in potovanja. Prebarvajte svoje stanovanje, prestavite pohištvo, prebarvajte si lase, z družino se odpravite na izlet, kamor še nikoli niste šli, pojdite v službo po drugi poti, v drugo kavarno na kavo,…, pač vsaj nekaj drugače kot po navadi. Na osebni ravni je počutje v maju predvsem odvisno od našega osebnega leta ter v kakšen odnosu je to osebno leto s številom pet. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo, dokler ne pridemo do enomestnega števila. V maju se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 1,5 ali 7, dobro tiste v osebnih letih 2 in 6, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 8.

POSEBNA NUMEROLOŠKA NAPOVED PRAV ZA MAME

Kot ste morda slutile, bo v mesecu maju z našimi najmlajšimi malce težje. Tudi oni, kot tudi ve, si bodo želeli več svobode. Tako bo pri mlajših večkrat kot ponavadi prišlo do izbruhov trme, pri starejših pa do neupoštevanja pravil in uporništva. V tem mesecu se bomo ukvarjali s postavljanjem meja. Dobro premislite, če so postavljene meje pravične, če so morda potrebne prenove, so otroci že starejši in ne potrebujejo tako stroge vzgoje in poskušajte na novo postaviti pravila v sodelovanju z otroci. Pomembno je, da se bodo počutili, da imajo tudi oni pravico do odločanja, še posebno v tem mesecu, ko bodo tako močno hrepeneli po svobodi. Dober čas za dogovor o pravilih, mejah in podobnem. Tudi mame, še posebno tiste z manjšimi otroci, boste lahko začutile, da ste ujete na nek način. V maju nikar ne ostajajte doma in se držite urnika. Družite se, mogoče je čas, da si omislite kakšen nov hobi, da spoznate nove ljudi, da si vzamete kakšno urico samo zase in za vaš hobi. Maj je čas za novo, drugačno, svobodno in čas, da zadihamo s polnimi pljuči.

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.