Numerološki izračun za junij 2014

Numerološka napoved za junij nam prinaša nove začetku predvsem na področju družinskega življenja, partnerstva, saj bo minil v znamenju številke 6 in številke 1. Medtem ko smo maja iskali osebno svobodo, iskali in postavljali svoje meje, bomo junija lažje našli kompromis in sebe iskali v smislu družine in partnerski zvezi. Čeprav maj tradicionalno velja kot pravi mesec za poroke, je numerološko gledano junij bolj primeren. Če maja s partnerjem niste našli skupne točke, se prepirali, se lovili in hodili po svoji poti, imate junija krasno priložnost za nov začetek, za pomiritev odnosa in za ljubezen. Če še nimate partnerja, je junij dober mesec za začetek nove zveze. Kolikor so bili maja vsi začetki nestalni in prehodni, je junij pravi čas za začetek stabilne in dolgotrajne zveze, seveda glede na vaše osebno leto v katerem se nahajate. Tudi dober čas za zanositev ali za načrtovanje družine. Numerološka napoved za družine in prav za mame kaže, da bo z malčki lažje. Malce jih bo minila majska samovolja in trma in junija bodo otroci kot tudi mi pod vplivom števila 6, ki je prav število družine, razumevanja in harmonije.

Na osebni ravni je počutje v mesecu juniju odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom pet. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2014 = 1+2+2+1+4 = 10 = 1

V našem primeru bo oseba imela leta 2014 osebno leto 1.

V juniju se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 3,6 ali 9, dobro tiste v osebnih letih 1 in 5, nekoliko slabše pa tiste v osebnem letu 2, 4 ali 8.

Morda vas zanima tudi:

Numerološka analiza

Numerološka karta za otroka

Numerološki izračun za 2014

Meditacija

 

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.