Numerološki izračun za december 2013

Numerološki izračun za tokratni mesec december nosi tri številke, ki medsebojno vplivajo na naše počutje v tem mesecu. To so 3, 1 in 6. 3 je znak druženja, veselja, prijateljstva, aktivnosti. V sklopu z 1 in 6 nam pri številki 3 bolj pridejo do izraza njene pozitivne lastnosti, to je druženje, veselje, zabava. Letošnji december je krasen čas za vse takšne zadeve in zdi se, kot da se bomo sprostili in odmislili vsaj za kratek čas vse naše težave. Zaradi vpliva številke 6, bomo še posebno uživali v krogu družine. Četudi nimamo vsi idealne družine, imamo v mesecu decembru možnost razrešiti težave v družini in sicer brez prevelike drame. Če bi se o čemerkoli radi pogovorili s kom, morda z nekom v vaši družini, s katerim nimate veliko stikov ali so ostale kakšne stare zamere, je zdaj čas, da takšne zadeve razrešite. Čeprav se približuje konec leta, je tudi december mesec za nove začetke, tokrat še posebno na področju ljubezni, družine. Pravi čas za načrtovanje dojenčka in pravi čas prav letošnji december, da v kolikor ste samski, spoznate svojo boljšo polovico. Lansko leto ste morda v decembru prav tako začenjali zvezo, ki pa je bila bolj na trhlih tleh, bolj svobodne narave. Letos je čas za prave zaobljube in odločitve. Pojdite v družbo, pogovarjajte se z ljudmi, zdaj vsekakor ni čas, da se zapirate vase in meditirate v samoti. To pride januarja. 🙂

Na osebni ravni je počutje v mesecu novembru odvisno od našega osebnega leta ter v kakšnem odnosu je to osebno leto s številom dve. Osebno leto izračunamo tako, da seštejemo dan rojstva in mesec rojstva ter ga prištejemo trenutnemu letu, nato pa številke seštevamo dokler ne pridemo do enomestnega števila.

Primer:

1.2.1977 + 2013 = 1+2+2+1+3 = 9 = 9

V našem primeru bo oseba leta 2013 v numerološkem osebnem letu 9.

Letošnjega decembra se bodo odlično počutile osebe v osebnem letu 6 in 9, dobro tiste v osebnem letu 3 ali 8, slabše pa tiste v osebnem letu 4 ali 5.

Morda vas zanima tudi:

Numerološki izračun za 2013

Angelsko zdravljenje

Meditacije za otroke

Numerološko število tri

Copyright @ 2012. Vse pravice pridržane. Vsebine ter storitve objavljene na spletni strani www.zamame.si uporabljate na lastno odgovornost. Svetovanja, terapije in delavnice, ki jih ponujamo niso uradno priznane ter ne morejo nadomestiti uradno priznanih terapij in zdravljenj. Avtorji, ki objavljajo članke na spletni strani z njimi izražajo svoje mnenje, ki se mogoče ne nanaša na vašo situacijo. Namen avtorjev, ki opravljajo svetovanja in objavljajo vsebine na tej spletni strani, je izboljšati kakovost življenje posameznikom. Avtorji ne prevzemajo odgovornosti za posledice pri uporabi vsebin ali storitev, ki so oglaševane na spletni strani www.zamame.si. Nepooblaščena uporaba vsebine na tej spletni strani je prepovedana.